WORLD COMBAT GAMES

WORLD COMBAT GAMES 2023 Maroš Janovčik bol za svoje úspechy nominovaný na svetové hry WORLD COMBAT GAMES, ktoré sa uskutočnia 20. 21.10.2023 v Saudsko-arabskom Rijáde. V jednej kategórii bude štartovať len 8 vybraných pretekárov z celého sveta! Blahoželáme a držíme mu palce Príspevok WORLD COMBAT GAMES je zobrazený ako prvý na KK Iglow.

prejsť na článok

WORLD COMBAT GAMES Saudská Arábia

WORLD COMBAT GAMES Saudská Arábia MAROŠ JANOVČÍK si na WORLD COMBAT GAMES vybojoval BRONZ O historický zápis do kroniky medailí sa v Saudskej Arábii postaral Maroš Janovčík v kategórii kumite muži do 75 kg. Ako líder skupiny v kvalifikácii prehral v sem

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Príspevok Hello world! je zobrazený ako prvý na ForTech s.r.o..

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Príspevok Hello world! je zobrazený ako prvý na www.prophet.sk.

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Príspevok Hello world! je zobrazený ako prvý na Japan Servis.

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to aThemes Demo Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! The post Hello world! first appeared on GeoExperts. The post Hello world! appeared first on GeoExperts.

prejsť na článok