Wellness Harmonia

Wellness Harmonia Hriňová - Biele Vody - ubytování v Hriňové - Tato luxusně vybavená horská chata s privátním wellnessem se nachází v malebném prostředí v chráněné krajinné oblasti Poľana v nadmořské výšce 900 m.n.m.

prejsť na článok

Harmónia medzi človekom a prírodou mojdom.zoznam.sk

Mať domácnosť podľa vlastných predstáv je snom nejedného z nás, ktorí si zariaďujeme svoj domov. Moderná kuchyňa, veľká obývačka s rohovým gaučom, či skvostný luster. Aj to sú časté kritéria na jeho vybavenie. No v ktorej z týchto vecí sa skrýva naše srdc

prejsť na článok

Wellness hotel Beethoven

Wellness hotel Beethoven Chomutov - Wellness hotel Beethoven nabízí exkluzivní nocleh v severočeském Chomutově, jen pár minut chůze od centra města, zámku a Kamencového jezera.

prejsť na článok

Wellness Hotel BAHENEC

Horský Wellness Hotel BAHENEC naleznete na krásném místě uprostřed přírody, nedaleko Jablunkova. Ve wellness centru naleznete nejen klid a odpočinek, ale také relaxační bazén, finskou saunu, hydromasáž skleněnými kuličkami i pivní lázně.

prejsť na článok

Penzion Wellness Zoborská

Penzión Wellness Zoborská Dolnozoborská Nitra - Penzión Wellness Zoborská naleznete na klidném místě Zobor, pouhých 800 metrů od historického centra Nitry. Ráno se podává bohatá snídaně formou bufetových stolů v restauraci Česká hospůdka u Slováka

prejsť na článok

Wellness a fitness centrum

Wellness a fitness je už v prevádzke! The post Wellness a fitness centrum first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok