Wellmaxx Phase2 koncentráty (kyselina hyaluronová 3x, mandlový olej, +účinná látka)

V koncentrátoch sa nachádza kombinácia kyseliny hyaluronovej s nízkou molekulovou hmotnosťou, s vysokou molekulovou hmotnosťou a s kyselinou hyaluronovou v zosieťovanej forme, ktorá je špička na trhu v kozmetickom priemysle. Takto má kyselina hyaluronová 50-násobne vyššiu schopnosť viazať vodu ako prírodná kyselina hyaluronová a po 24 hodinách udržuje 5 krát viac vlhkosti ako prírodná forma. 

prejsť na článok

Kyselina hyaluronová

Kyselinu hyalurónovú máme všetci prirodzene vo svojom tele. Ale čím sme starší, tým jej obsah klesá a je potrebné ju dopĺňať niečím zvonku. Kyselina hyalurónová je látka, ktorá na seba dokáže naviazať vodu, viaže až tisícnásobok svojej vlastnej hmotnosti.

prejsť na článok

Wellmaxx Sun Care kozmetika proti slnku

Milovníci slnka si s kozmetickým radom Wellmaxx SunCare prídu na svoje

prejsť na článok

Novinka 2022: Wellmaxx Skineffect + vitamín C

Nový kozmetický rad proti vráskam so stabilizovaným vitamínom C - Wellmaxx Skineffect + vitamín C

prejsť na článok

Bestseller: Najpredávanejšia kozmetická séria Wellmaxx Hyaluron vylepšila zloženie o 5 druhov kyseliny hyalurónovej, vylepšila dizajn a rozšírila sortiment!

WELLMAXX hyaluron5 – Najpredávanejšia kozmetická séria Wellmaxx Hyaluron inovovaná a vylepšená pre ešte lepšie účinky! Táto kozmetická séria obsahuje 5 rôznych druhov kyseliny hyalurónovej, čo jej umožňuje preniknúť do vrstiev, ktoré doteraz boli nedosiah

prejsť na článok