Web pre relaxačno-terapeutické centrum SPIRIT BODY

Zrealizovali sme redizajn web stránky www.spiritandbody.sk. Okrem nových informácií a vizualizácie sme vylepšili responzívny dizajn, odozvu načítania stránok a ďalšiu funkcionalitu. V relaxačno-terapeutickom centre SPIRIT & BODY získate stratenú energiu, zrelaxujete a zregenerujete organizmus a načerpáte silu do života. Zastavte sa v rýchlom tempe, položte sa na naše andulačné lôžko, a vďaka optimálnym kmitočtom, odstráňte bolesti a neduhy, ktoré Vás trápia. Oddýchnite a uvolnite sa pri našich masážach, zoštíhlite na LPG prístroji a skrášlite pri našich kozmetických ošetreniach. ANDULAČNÁ TERAPIA  novinka v terapeutických postupoch a pomôžte Vášmu telu k uzdraveniu a očisteniu MASÁŽE  klasické a ďalšie rôzne masáže aj vo večerných hodinách LPG Lipomassage  tajomstvo štíhlejšieho tela aktivuje tukové bunky cez ich beta receptory Príspevok Web pre relaxačno-terapeutické centrum SPIRIT BODY zobrazený najskôr ITEC.SK.

prejsť na článok

Holiday Centrum

Rekreačně sportovní komplex Holiday Centrum naleznete v malé obci Vikletice, pouhých 50 metrů od přehrady Nechranice, nedaleko historického města Chomutov. Pohodlné ubytování hotelového typu je pro jednotlivé turisty i rodiny s dětmi

prejsť na článok

Konferenční centrum Malenovice

Chalupa Konferenční centrum Malenovice se nachází v Malenovicích v zajímavé turistické lokalitě Frýdlantsko. Pro větší skupiny hostů je možné připravit na vybrané pokoje přistýlky. Pro pořádání firemních setkání či kongresů.

prejsť na článok

Novinka WELLNESS CENTRUM Nový bazén

Foto galéria tu https://penzionsivykamen.sk/fotogaleria/The post Novinka – WELLNESS CENTRUM – Nový bazén first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok

Wellness a fitness centrum

Wellness a fitness je už v prevádzke! The post Wellness a fitness centrum first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok

AquaReina Bistro: Ponuka za body

Vychutnajte si svoje obľúbené jedlá z AquaReina Bistra za body s minimálnym doplatkom. Len u nás sa môžete najesť už od 2€! Denné menu za body s doplatkom Stále týždenné menu teraz môžete mať aj za body s doplatkom od 2€ Dostupné denné menu: K

prejsť na článok