Výzva IROP-PO9-SC91-2023-108

Na webstránke RO IROP bola zverejnená Aktualizácia č. 1 výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok na podporu operácií zameraných na riešenie migračných výziev v dôsledku vojenskej agresie voči Ukrajine Kód výzvy: IROP-PO9-SC91-2023-108.

prejsť na článok

Príručka pre prijímateľa IROP V8.0

Na webstránke RO pre IROP bol zverejnený dokument Príručka pre prijímateľa IROP, verzia 8.0.

prejsť na článok

Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, V1.1

Na webstránke RO pre IROP bol zverejnený aktualizovaný dokument Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, verzia 1.1.

prejsť na článok

Oznámenie o zmene strategického dokumentu IROP 2014 – 2020, V13.0

Na webstránke RO pre IROP bolo zverejnené Oznámenie o zmene strategického dokumentu „Integrovaný regionálny operačný program 2014 – 2020, verzia 13.0“.

prejsť na článok

Farfest Božie (s)tvorenie tvorívá výzva

Kreslíš ? Tvoríš ? Fotíš ? Nezáleží na veku. Podeľ sa so svojím talentom a hoď do krabice vo vchode do kostola svoj podpísaný výtvor a objaví sa na mini výstave vo farskom parku The post Farfest Božie (s)tvorenie tvorívá výzva appeared first on Farnosť

prejsť na článok

Priateľské stretnutie, Lotyšská výzva

Lotyšský Klub HK Priedaine si nachádza nový domov na Slovensku! Po účasti na HOCKEY BUDDY CUP, našom medzinárodnom turnaji, sa lotyšskí hokejisti rozhodli nielen vrátiť sa k nám, ale stráviť aj sviatky na Slovensku! Lotyšská výzva. S príjemným a priateľ

prejsť na článok