Významnými osobnosťami Podjavoriny sa stali skvelý lekár i populárny hudobník

14. január patril opäť významným podjavorinským rodákom. Dvaja z nich si odniesli ocenenie Významná osobnosť Podjavoriny.

prejsť na článok

Slovenský hudobník a DJ v ŠOKU: Za pár minút mu zlodeji vykradli..!

Známy slovenský hudobník a obľúbený DJ rieši v týchto chvíľach mimoriadne nepríjemnú situáciu. Za bieleho dňa mu zatiaľ neznámy páchateľ vykradol jeho auto, v ktorom mal okrem iného i peniaze, doklady, notebook či USB s hudbou. Zlodeja prosí o jediné. Zná

prejsť na článok

Je užívanie CBD v tehotenstve bezpečné?

Tehotenstvo je obdobím, počas ktorého ženské telo prechádza viacerými významnými zmenami. Tie sa dokážu prejaviť v podobe rôznych zdravotných ťažkostí. Práve preto je dobré organizmus vhodne podporiť. Je však možné užívať aj CBD? 

prejsť na článok

Najefektnejší koncert roka! Charizmatický Till Lindemann vystúpi v Bratislave 24. novembra

Fanúšikovia sa konečne dočkali! Industriálny metalový génius a spevák skupiny Rammstein Till Lindemann na jeseň vyráža na sólové turné! Pre pandémiu viackrát odkladaný koncert odpáli 24. novembra 2023 v Incheba Expo Aréne. Jeho strhujúca a mládeži do 18 r

prejsť na článok

Bodré správy Moral&Banal 5.3.2023

Politici bez voličov pracovali na diskreditácii slova spájanie.  Lnegvarský neodchádza, ale odišiel. Zdravotníctvu retro pristane. Z Igora Matoviča s Michalom Šípošom sa stali youtuberi.

prejsť na článok

Pikantné! Exkluzívne! Zo zákulisia!

Tento týždeň sa stali určite rôzne veci. Dobré, zlé, vtipné, smutné. Ako každý týždeň. Je veľká šanca, že budúci týždeň to bude podobné. Ale ktovie.

prejsť na článok