Požadovaná stránka neexistuje

Tropické horúčavy potrápia Bratislavu aj v najbližších dňoch, platí výstraha 2. stupňa

Tropické teploty pokračujú aj v tomto týždni. SHMÚ na najbližšie dni vydal dokonca výstrahu 2. stupňa pred vysokými horúčavami.

prejsť na článok

Multifunkčné prenosné svietidlo CL-X09 - Teplota farieb: 6000 K (výstraha za denného svetla)

Cena: 4 €Multifunkčné prenosné svietidlo CL-X09 - Teplota farieb: 6000 K (výstraha za denného svetla)Multifunkčné svietidlo s USB vstupomKlasické svietidlo + svetlo disco guľaTeplota farieb: 6000 K (výstraha za denného svetla)Vstupné napätie: DC 6VSveteln

prejsť na článok

Cez Maďarsko sa rúti k Slovensku fotogenická búrka. Prináša silný, nárazový vietor

Už aj na východe búrky ukončili tropické horúčavy. Tu sa však vyskytujú relatívne slabé búrky. Oveľa výraznejšia búrková situácia je na západe krajiny, kam sa z Maďarska ženú výrazné búrky.

prejsť na článok

Peklo

Zomrie narkoman a príde do pekla. Objaví sa na obrovskom poli konope a vidí, že na kraji sedí Bob Marley s nádherne ušúľaným jointom. Príde k nemu a Bob Marley sa ho pýta: - Máš zapaľovač? - Nemám. - To je peklo, čo?

prejsť na článok

Vyšla dlho očakávaná kniha - Marián Varga: Nebo, peklo, raj (FOTO)

Krátko pre Vianocami prichádza na puly kníh dlhoočakávané kniha Marián Varga: Nebo, Peklo, raj.

prejsť na článok

Práce na ČS PHM pokračujú

Čerpacia stanica PHM bude poskytovať služby pre širokú motoristickú verejnosť v oblasti doplňovania pohonných látok a služby v ostatných doplnkových činnostiach. The post Práce na ČS PHM pokračujú first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Chladiace uterák S - pre úľavu od horúčavy v horúcich dňoch.

Cena: 2 €Chladiace uterák S - pre úľavu od horúčavy v horúcich dňoch.Chladiace uterák 1 kusPre úľavu od horúčavy v horúcich dňochVeľmi ľahučký a príjemný materiálBez žiadnych chemikáliíDokáže absorbovať veľké množstvo vodySkvele osvieži napríklad pri špor

prejsť na článok

Ako zvládnuť horúčavy s deťmi? Tipy na letné aktivity

Iste nechcete, aby vaše dieťa strávilo letné prázdniny vo vnútri, pred obrazovkou počítača alebo s mobilom v ruke. Deti by predsa mali spoznávať svet a čo najviac času tráviť vonku! Ako bezpečne prežiť letné horúčavy s deťmi a ako ich zabaviť vonku v prír

prejsť na článok

V Prievidzi pokračujú v revitalizácii deliacich ostrovčekov

Zamestnanci Technických služieb mesta Prievidza (TSMPD) pokračujú v revitalizácii deliacich ostrovčekov na komunikáciách na území mesta.

prejsť na článok

Bitcoin sa neudržal nad úrovňou 18 000 USD odlivy z búrz pokračujú

Bitcoin (BTC) sa neudržal nad hranicou 18 000 dolárov, na ktorú sa vyšplhal počas priebehu včerajšieho dňa.

prejsť na článok