VYSKÚŠALI SME NOVÚ PLAVÁREŇ NA PÁNTOCH

V nedeľu 14.1.2018 sme si po prvý krát prenajali celú plaváreň na Pántoch (SOŠ hotelových služieb), vďaka čomu sa naša mládež mohla do sýtosti vyšantiť v novučičkom bazéne. Vďaka spolupráci s trénermi - Robertom Vajdom a Radoslavom Kováčom nebola núdza ani o súťaže, za čo im touto cestou veľmi pekne ďakujeme :)

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 6.11.2023
prejsť na článok

Ďalšie termíny na rodinné plávanie

Plávanie pre deti na 1 hodinu zaplatí Klub rodičov a priateľov mládežníckeho futbalu – Vajnory. Plaváreň sme objednali na posledné dve januárové soboty od12,30 do 13,30 hod.

prejsť na článok

Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant

V júli 2022 sme podpísali novú partnerskú zmluvu pre predaj amerického produktu na sledovanie kybernetických hrozieb zo strany dodávateľov a ochrany digitálnej [] The post Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant appeared first on EMM.

prejsť na článok

Vyskúšali sme ForRest Glamping Banská Štiavnica: Luxusné kempovanie s pohodlím hotela.

  Shemakesmetravel.com Príspevok Vyskúšali sme ForRest Glamping Banská Štiavnica: Luxusné kempovanie s pohodlím hotela. je zobrazený ako prvý na ForRest Glamp.sk.

prejsť na článok

Zrušenie rezervácie

Súkromné hodiny plávania Mokrohájska Dátum: 28. júla 2021 Čas: 16:00 Miesto: Plaváreň Mokrohájska cesta 3 Meno a priezvisko: Test Lubo Telefónne číslo: +421911789123 E-mail: [email protected] The post Zrušenie rezervácie appeared first on E-Swimm.sk.

prejsť na článok

Aký bol váš najhorší sex?

My všetci sme ho asi vyskúšali, ale niekedy je zlý sex častejší ako by sme chceli. Tu sú popísané zážitky niektorých ľudí:

prejsť na článok