Vyrobte si betónové sviečky v tvare vajíčka

Vyrobiť si vlastné sviečky v tvare vajíčok je detailná práca, ale pomerne jednoduchá. S takýmito vajíčkami pekne dotvoríte jarný aranžmán.

prejsť na článok

Sójové sviečky

Sójové sviečky sa vyrábajú z rastlinného oleja získaného zo sóje. Sójový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, čo znamená, že sviečky sójového oleja sa topia pri nižšej teplote ako sviečky z parafínu, čo môže byť šetrnejšie pre tvoje zdravie. 

prejsť na článok

Vyrobte misku pre vášho domáceho miláčika

Vyrobte pre vášho domáceho miláčika originálnu misku, ktorá bude naviac aj pekným doplnkom vášho domova.

prejsť na článok

Ako identifikovať vajíčka ploštíc a čo robiť, keď ich nájdete

Stačí vidieť jedinú plošticu, aby ste vyvolali paniku, ale vidieť hŕbu vajíčok môže byť ešte alarmujúcejšie. Nemusíte sa však obávať môžete podniknúť kroky na identifikáciu vajíčok ploštíc a následne podniknúť potrebné kroky na ich likvidáciu. V tomto pr

prejsť na článok

DEKOROVANIE SVIEČKY

[singlepic id=49 w= h= float=none][singlepic id=50 w= h= float=none] 1. Pod priesvitnú foliu vložíme obrázok, ktorý chceme preniesť na sviečku. [] The post DEKOROVANIE SVIEČKY appeared first on ABC Creative Art.

prejsť na článok

Silikónové formičky na vajíčka - Eggies. Jednoduchý pomocník na prípravu varených vajec.

Cena: 1 €Silikónové formičky na vajíčka - Eggies. Jednoduchý pomocník na prípravu varených vajec.Jednoduchý pomocník na prípravu varených vajecNetradičné príprava vajíčokIba do nich pivničných vajíčko a uvaríte, tak ako vám bude chutiťJednoduchá údržba, m

prejsť na článok