Výrobky z Iraku, Afriky či Vietnamu

Výrobky, ktoré nájdete na našom eshope, pochádzajú z nám často ďalekých a exotických krajín ako je Irak (https://www.charita.sk/charita-v-iraku-postavila-uz-15-studni-pre-vnutornych-vysidlencov/), Sýria, Uganda, Rwanda či Moldavsko (https://www.charitnyshop.sk/z-moldavska/) alebo Vietnam. Ich kúpou podporíte charitné dielo a posielate záchranné lano ľuďom v núdzi, ktorí to najviac potrebujú. U nás nájdete mydlo, (https://www.charitnyshop.sk/handmade-mydla/mydlo-olivove-irak/) aké používajú v utečeneckých táboroch v Libanone, či tašky (https://www.charitnyshop.sk/eticke-handmade-vyrobky/taska-patchwork-afrika/) a zástery (https://www.charitnyshop.sk/eticke-handmade-vyrobky/kuchynska-zastera/), ktoré šijú na remeselných kurzoch v Ugande platených z darov zo Slovenska, aby si miestni našli živobytie a mohli zlepšiť svoju situáciu.

prejsť na článok

Na koberčeku

Bush si pozval na koberček svojho vojenského poradcu a hovorí mu: - Počúvaj, ako to, že si mi nepovedal, že v Iraku sú okrem púšte aj mestá?

prejsť na článok

Problémy so starou

Dvaja yankeeovia sa rozprávajú v bare: - Tá moja stará je hrozná, mám jej už plné zuby. Jediné, čo ma napadá, je vojna v Iraku. Ale mám problém, neviem, ako ju donútiť, aby tam šla dobrovoľne.

prejsť na článok

Ožeňte sa s ňou

- Zachránili ste mi život! Ako sa vám odvďačím? - Ožeňte sa s mojou svokrou a vysťahujte sa s ňou do Afriky!

prejsť na článok

Dávim výrobky

Dávim mliečne výrobky, za poplatok aj mäsové. Platí stále.

prejsť na článok

Precízne spracovanie kože

Kožená galantéria a originálne ručne maľované kožené výrobky Precízne spracovanie kože Originál talianska koža  Všetky naše kožené výrobky majú svoju vlastnú osobnosť. Ručne šitá prírodná koža dovážaná z Talianska je mäkká a dostatočne odolná. Vďaka použí

prejsť na článok