Výroba na želanie: nová farebná kombinácia

Naše zákazníčky nás často kontaktujú so svojimi požiadavkami, ako by mali ich vysnívané Harnessky vyzerať. A my sa nebránime plneniu ich predstáv, preto ponúkame výrobu na želanie. Tentoraz nás zákazníčka oslovila s požiadavkou vyrobiť na želanie červené Harnessky s retiazkou, pretože štandardne robíme s týmto doplnkom len čierne. Keďže naše cherry red Harnessky vyrábame len so zlatou farbou kovu a retiazky máme v ponuke len v striebornej farbe, museli pri výrobe doladiť farbu kovových komponentov na Harnesskách do striebornej farby. Zákazníčka tak môže ozdobiť svoje čerešňové Harnessky retiazkou bez toho, aby sa opticky bili farby kovov. Ako sa vám páči kombinácia červenej kože a striebra? Máme túto kombináciu zaradiť do nášho eshopu natrvalo?   Výroba na želanie pre vás Aj vy máte predstavu, ako si vytuningovať svoje Harnessky? Napíšte nám svoje predstavy na náš mail [email protected], kde dohodneme detaily vašich vysnívaných Harnessiek.  Staňte sa naším fanúšikom na Facebooku a Instagrame! Neuniknú vám žiadne novinky z našej dielne. Príspevok Výroba na želanie: nová farebná kombinácia je zobrazený ako prvý na harnessky.sk.

prejsť na článok

Služby na želanie

Mustang GT príprava vozidla so špeciálnym určením do premávky. Aj z fabriky prichádzajú vozidlá s drobnými nedostatkami. Porciu lesku naviac, porciu ochrany, porciu komfortu pri ľahšej údržbe čistoty vieme dodať všetkým povrchom presne podľa predstáv maj

prejsť na článok

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie Výroba a montáž konštrukcie na odhlučnenie pre potravinové chladenie na streche z PUR panelov pre predajňu Terno - Romanova v Bratislave - Petržalke.

prejsť na článok

Výroba a montáž posuvnej brány

Výroba a montáž posuvnej brány Výroba a montáž posuvnej brány na Žabom majeri v Bratislave. Výkop základu pre osadenie minibagrom, betónovanie a následná inštalácia brány.

prejsť na článok

MsKS NOVA v Seredi

Výmena vonkajších výplní otvorov objektu MsKS NOVA v Seredi, vrátane dodávky nových okien a dverí. Príspevok MsKS NOVA v Seredi je zobrazený ako prvý na Lukystav - Nové bývanie na starej adrese.

prejsť na článok

2013 KOVO VÝROBA SMIŽANY

Príspevok 2013 KOVO VÝROBA SMIŽANY je zobrazený ako prvý na Beton pumpy Spiš.

prejsť na článok