Výkup jazdených vozidiel

Domov Príspevok Výkup jazdených vozidiel je zobrazený ako prvý na EUROMOTOR.

prejsť na článok

Hyundai Promise preverené jazdené vozidlá

Nájdite si svoje ideálne jazdené vozidlo, predajte svoje súčasné na protiúčet a využite špičkovú záruku od spoločnosti Hyundai. Program Hyundai Promise Preverené Jazdené Vozidlá ponúka záruku v dĺžke 2 až 5 rokov, vrátane asistenčných služieb. Program ur

prejsť na článok

NÁŠ AUTOBAZÁR JE JEDEN Z NAJLEPŠÍCH NA SLOVENSKU!

Vyhlasovateľ ankety Autobazar.EU, v spolupráci s Autobazar.SK a Autovia.sk priniesol už 8 ročník populárnej celoslovenskej ankety Autopredajca roka. Autobazar.EU ako najväčší inzertný auto-moto portál na Slovensku je zároveň aj garantom ankety. Už vyše 17

prejsť na článok

Akcia na výkup farebných kovov

Ponúkame vám akciu na výkup farebných kovov, teda hliník, meď, mosadz, antikor zinok či olovo. Myslite ekologicky a zbavte sa nepotrebného materiálu rýchlo a výhodne. Pre viac informácií nás kontaktujte alebo príďte osobne do ktorejkoľvek našej prevádzky.

prejsť na článok

Akcia na výkup železa a oceľového šrotu

Máme pre vás jedinečnú akciu na výkup železa a oceľového šrotu za výhodné ceny! Neváhajte a navštívte jednu z našich prevádzok v meste Košice. The post Akcia na výkup železa a oceľového šrotu appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok

Akcia na výkup autobatérií

Vykúpime od vás staré autobatérie za atraktívne ceny. Zbavte sa pokazenej, nepoužívanej či starej autobatérie ekologicky a zároveň výhodne v našich prevádzkach D.S.TRADE s.r.o. The post Akcia na výkup autobatérií appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok