Výhody a nevýhody stavebného úveru

Marketing stavebných sporiteľní vo veľkom propaguje stavebné úvery. Mnoho ľudí ich preto považuje za výhodnejšie ako hypotéky, čo je pravda len čiastočne. Obyčajne ľudia, ktorí podľahli reklame však nemajú na stavebný úver nárok a nakoniec využijú predražené medziúvery alebo lacnejšie hypotéky.

prejsť na článok

Rýchle poskytnutie úveru

Schválenie a vyplatenie úveru do 24 hodín. Pre podnikateľov je rýchlosť Biznis úveru veľmi dôležitá. Preto poskytujeme najrýchlejšie vybavenie úveru pre podnikateľov a živnostníkov. The post Rýchle poskytnutie úveru appeared first on Biznis úvery.

prejsť na článok

Medziúver je najdrahší úver stavebných sporiteľní

Je určený ľuďom, ktorí nespĺňajú podmienky získania stavebného úveru. Medziúver je vhodný na financovanie bývania len v niektorých prípadoch. Je omnoho finančne nákladnejší ako stavebný úver alebo hypotéka.

prejsť na článok

Bungalov alebo poschodový dom? Výhody a nevýhody

Pri pohľade na rôzne projekty domov a hľadaní toho správneho sa často dostanete do dilemy medzi bungalovom a poschodovým rodinným domom. Oba typy majú svoje jedinečné vlastnosti, a preto je voľba medzi nimi často individuálna a závisí od konkrétnych potri

prejsť na článok

Výhody a nevýhody medziúveru

Pri medziúveroch v porovnaní so stavebnými úvermi a hypotékami je viacero nevýhod. Ale aj tu sú určité výhody, ktoré môžu zamiešať karty pri rozhodovaní. Ak stojíte pred rozhodnutím, ako vyriešiť svoje financovanie, tak si určite prečítajte tento článok.

prejsť na článok

Stavebné povolenia a administratívy

Ak máte vybraný pozemok, projekt domu a vyriešené financovanie, môžete sa pustiť do vybavovania administratívy týkajúcej sa stavebného povolenia. Pripravte sa na to, že je to beh na dlhú trať a budete potrebovať poriadnu dávku trpezlivosti. Jednotlivý pri

prejsť na článok