Vyberte si dokonalú teplákovú úpravu!

Ako na to? Tepláky, teplákové mikiny, ale aj teplákové šaty sa dnes tešia veľkej obľube. Sú pohodlné na doma, na prechádzku so psom, či na cvičenie. Teplákové súpravy sú neformálny outfit, v súčasnosti must have kúsok v každom šatníku. A či sú teda dámske tepláky trendy? Môžete si byť istí, že rozhodne áno!

prejsť na článok

Požadavek školy – Nový požadavek na úpravu iZUŠ

Milí uživatelé, upravili jsme dokument Nový požadavek na úpravu iZUŠ. Více informací v článku Změna systému evidence požadavků.

prejsť na článok

Windows Movie Maker

Stiahnuť Windows Movie Maker Windows movie maker je jednoduchý nástroj na úpravu a strih vašich videí. Pôvodne bol tento program súčasťou operačných systémov od Windows, na nových verziách operačného systému si program môžu užívatelia jednoducho a

prejsť na článok

Povrchová vrstva šperku zo striebra 925

Vyberáte Ak šperk zo striebra, zamerajte aj na jeho povrchovú úpravu. Najčastejšie sa stretnete s rhodiovanými striebornými šperkami.

prejsť na článok

Kvalitné dámske strieborné šperky. Ako ich spoznať?

Vyberáte Ak strieborný šperk pre ženu, zamerajte sa na kvalitu samotného striebra i jeho povrchovú úpravu. K nej sa najčastejšie používa ródium, čo je kov cennejšie ako striebro i zlato.

prejsť na článok

Výkaz o ZUŠ - normativy

Milí uživatelé, provedli jsme úpravu normativů ve Výkazu o ZUŠ (S 24-01). iZUŠ rozlišuje typy škol na soukromé a státní. Více v článku Normativy pod Výkazem o ZUŠ.

prejsť na článok