Výber článkov z RUNGO

Najčastejšie problémy v článkoch RUNGO z klinickej praxe projektu Rehabilica z pera nášho fyzioterapeuta Miroslava Dlhoša The post Výber článkov z RUNGO appeared first on Rehabilica.

prejsť na článok

Prvé nastavenia WordPressu

Si na svojej novej webstránke prvýkrát a chceš sa pustiť do nastavení a úprav WordPressu. Niektoré nastavenia je praktické urobiť ako prvé. Medzi ne patria aj nasledovné. Nastavenie zobrazovania URL článkov Aby bola stránka prehľadná a spĺňala SEO p

prejsť na článok

Vytváranie článkov vo WordPresse

V tomto článku ti ukážem všetko, čo potrebuješ na vytváranie článkov vo WordPresse vysvetlím ti používanie editora, kategórie článkov, publikovanie aj základy SEO optimalizácie. Všetky nastavenia článkov hľadaj v ľavom menu v časti Články. Nájdeš tam

prejsť na článok

Pripravujem

Vitajte na mojej stránke, pripravujem pre Vás veľa zaujímavých článkov.. The post Pripravujem… first appeared on Life Koučing s Adrianou.

prejsť na článok

Veľký výber batohov

Nová kolekcia batohov rôznych značiek ako je napríklad Roxy, Meatfly, Nugget, Dakine, atd. Či už batoh do školy, mesta alebo hory, nájdete určite tu. Kvalitné batohy, krásne farby a motívy, ktoré Vás na prvý pohľad zaujmou, tak si vyber svoj vlastný.

prejsť na článok

Výber správneho šampónu: Tajomstvá krásnych vlasov

Všetci túžime po pôvabných, zdravo vyzerajúcich vlasoch. Hoci genetika a životný štýl zohrávajú významnú úlohu, výber správneho šampónu je zásadným krokom k dosiahnutiu našich vysnívaných vlasov.

prejsť na článok