Všetky milujúce MAMIČKY oceňované aj menej oceňované, prajem Vám krásny dnešný deň!

Byť pohodovou MATKOU nie je vždy najľahšie.  Ale je to najkrajšie obdobie života občas spojené aj s najťažšími okamihmi, ktoré som zatiaľ prežila. Ako DCÉRA som pred rokmi spísala ZOZNAM VĎAKY ZA MILUJÚCU MAMINKU. Bolo to ešte predtým, ako som sa sama stala matkou.  Na tento zoznam sa dá vnímať z dvoch pohľadov. Jedným je pohľad matky, ktorá by to mohla mať ako inšpiratívny návod, čo robiť, aby sa stala SKVELOU alebo SUPERMAMOU. Druhým je pohľad dieťaťa, ktoré by si malo uvedomiť, čo všetko dostalo a náležite to oceniť.   Nech sa páči, tu to je. MAMINEČKA MOJA: VĎAKA TI ZA ČAS, KEĎ MA ŽIVILO TVOJE TELO;VĎAKA TI ZA OCHRANU, KTORÚ SI MI BEZPODMIENEČNE DALA;VĎAKA TI ZA POHLADENIE AKO ODPOVEĎ NA MOJE PRVÉ KOPKANIE;VĎAKA TI ZA ŽIVOT, KTORÝ SI MI AJ CEZ BOLESŤ DAROVALA; VĎAKA TI ZA PRIVILÉGIUM VRAVIEŤ TI MAMA;VĎAKA TI ZA VEĽKÚ STAROSTLIVOSŤ, KEĎ SOM AKO MALÉ SLEPÉ VTÁČA PRIŠLO NA SVET;VĎAKA TI ZA MNOŽSTVO PREBDENÝCH NOCÍ, KEĎ SI KU MNE VSTÁVALA;VĎAKA TI ZA VŠETKO, ČO SI MA TRPEZLIVO UČILA; VĎAKA TI ZA STAROSTLIVÚ OPATERU V CHOROBE;VĎAKA TI ZA VIERU AJ NÁDEJ, KEĎ SOM TÚ MOJU NEMOHLA NÁJSŤ;VĎAKA TI ZA PLECE, KDE SOM SA VŽDY MOHLA VYPLAKAŤ;VĎAKA TI ZA POMOCNÚ RUKU, KTORÚ SOM VŽDY NAŠLA, KEĎ SOM JU POTREBOVALA; VĎAKA TI, ŽE SI SA VEDELA RADOVAŤ SO MNOU;VĎAKA TI ZA VEČNÉ POCHOPENIE A PRÍLEŽITOSŤ STÁLE SLOBODNE RÁSŤ;VĎAKA TI ZA UKÁŽKU TOHO, ŽE BEZPODMIENEČNÁ LÁSKA JE VIAC AKO VŠETKO BOHATSTVO SVETA;VĎAKA TI ZA NEOTRASITEĽNÚ VIERU VO MŇA;VĎAKA TI ZA POVZBUDENIE, KEĎ SOM NASLEDOVALA SVOJ SEN; VĎAKA TI ZA DOMOV, KDE JE VŽDY PRE MŇA MIESTO;VĎAKA TI ZA HREJIVÉ OBJATIA A SRDEČNÉ ÚSMEVY, KTORÝMI SI PREŽIARILA MÔJ ŽIVOT;VĎAKA TI ZA VŠETKO, ČO SI PRE MŇA SPRAVILA A JA SI UŽ NA TO NESPOMÍNAM;VĎAKA TI, MAMINEČKA MOJA. S LÁSKOU TVOJA DCÉRENKA. Na záver:Prajem nám nech máme všetci takéto skvelé matky.Prajem nám, nech sme všetky také skvelé matky. Ďalšie články si prečítate tu. CHCEM EBOOK ZADARMO CHCEM EBOOK ZADARMO Príspevok Všetky milujúce MAMIČKY oceňované aj menej oceňované, prajem Vám krásny dnešný deň! je zobrazený ako prvý na Jana Reháková - S LÁSKOU.

prejsť na článok

Zimná výprava na VNK 32kg+

Prajem príjemné sledovanie poslednej výpravy roku 2022, ktorá stála naozaj za to

prejsť na článok

Návrat k Vianociam

S blížiacimi sa Vianocami tak ako naše mamičky, aj my sme sa pustili do pečenia medovníkov. Porozprávali sme sa o prichádzajúcich vianočných sviatkoch i o pečení medovníkov. Mohli sme sa teda pustiť do práce. Cesto sme si vyvaľkali a deti už s radosťou vy

prejsť na článok

Najmodernejšia technológia s elegantným dizajnom

Vitajte vo svete, kde sa inteligencia stretáva s krásou zoznámte sa s Daikin Stylish. Najmodernejšia technológia chladenia a vykurovania sa zlúčila s elegantným dizajnom, ktorý vyhovuje vášmu svetu a každému modernému interiéru. Stylish je najkompaktnejš

prejsť na článok

Pohyb je v tehotenstve dôležitý

Našťastie, dnes už len málo mamičiek odmieta pohyb počas tehotenstva. Ak tehotenstvo prebieha v poriadku a lekár nenariadil pokojový režim, nie je dôvod, aby sa mu budúce mamičky vyhýbali.

prejsť na článok

Podporujme prírodné zázraky – Svetový deň na podporu dojčenia

Prírodný proces, ktorý znamená pre mamičky a bábätká oveľa viac než len spôsob kŕmenia. Deň, ktorý je venovaný osvete výhod dojčenia, nám má pripomínať potrebu podpory a normalizácie dojčenia všade tam, kde je to možné.

prejsť na článok