Vojenská agresia Ruska voči Ukrajine zásadne zmenila medzinárodnú scénu. Predvídateľný svet sa skončil a nahradila ho neistota.

HLAS-SD mal v otázke konfliktu od začiatku jasno. Podporujeme mierové iniciatívy európskych lídrov s cieľom zmierniť napätie medzi Kyjevom a Moskvou. Boli sme do poslednej chvíle presvedčení, že existujú možnosti, ako riešiť sporné otázky mierovou cestou. Zdroj

prejsť na článok

Pravda a ložčo nám povedal ukrajinský colník pri sobotnom odchode z Ukrajiny

Byť alebo nebyť nie je otázkou kompromisu. Buď budeš, alebo nebudeš. Golda Meir, izraelská predsedníčka vlády 1969-74 Politici sa v predchádzajúcich mesiacoch snažili diplomatickou cestou odvrátiť konflikt na Ukrajine, ale Rusko si vybralo cestu vojny.

prejsť na článok

Tlačová správa: Vyjadrenie k situácii na Ukrajine

HLAS sociálna demokracia vyzýva všetky zainteresované strany, aby využili všetky dostupné možnosti na mierové vyriešenie konfliktu na Ukrajine. Silové... Zdroj

prejsť na článok

Prečo sme vlastne šli do Ruska?

Mnohí sa nás pýtate veľa dôležitých otázok, napríklad aj prečo sme liečbu nepodstúpili na Slovensku. Samozrejme, radi vám na vaše otázky odpovieme. The post Prečo sme vlastne šli do Ruska? appeared first on Krôčik vpred - občianske združenie.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on Apartmány u Klokana.sk. The post Ahoj svet! appeared first on Apartmány u Klokana.sk.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Michalskapalenica.

prejsť na článok