VIDEO: Zvyky, tradície a sviatky na Slovensku

Zvyky, tradície a sviatky na Slovensku, originálne zachytáva český film s názvom Děda. Snímka z roku 2016, približuje divákom čaro prázdnin na vidieku. V rámci krátkeho zostrihu však uvidíte, vítanie jari prostredníctvom topenia, či pálenia MORENY, stavanie MÁJA, tradíciu JÁNSKYCH OHŇOV, poďakovanie za úrodu na DOŽINKY, obyčaje na DUŠIČKY, príchod MIKULÁŠA, pochôdzky na LUCIU, čaro ranných RORÁTOV počas adventného obdobia a taktiež zvyky a tradície v čase VIANOC. Video, prináša ešte omnoho viac a v mnohých prebudí nostalgiu, či krásne spomienky na detstvo. Zdroj: film DĚDA Rodinný / Komédia Česko, 2016, 112 min Réžia: Mejla Basel, Marta Santovjáková Gerlíková, Jiří Novotný Scenár: Marta Santovjáková Gerlíková, Mejla Basel Kamera: Jiří Novotný Hudba: Petr Kubelík Hrajú: František Segrado, Anna Čtvrtníčková, Jáchym Dimov, Petra Hřebíčková, David Suchařípa, Petr Štíva, Jan Václavík, Kristýna Frejová, Barbora Černotová, Ondřej Kaňák, Boleslav Polívka, Petr Čtvrtníček, Ondřej Hrdý, Jiří Vymětal, Zdeněk Hrachový, Lukáš Španihel, Petr Polášek, Miroslava Vaculíková, Marta Santovjáková Gerlíková, Jiří Václavík, Jana Došková, Stanislav Cibulec, Jaroslava Kruzová, Renata Votrubová, Robert Stržínek, Martin Ondrášek, Mirek Strnka, Adam Bíreš (menej) Strih: Jiří Novotný Zvuk: Mejla Basel, Adam Bíreš, Petr Kubelík The post VIDEO: Zvyky, tradície a sviatky na Slovensku appeared first on www.ikitka.sk.

prejsť na článok

Priateľské stretnutie, Lotyšská výzva

Lotyšský Klub HK Priedaine si nachádza nový domov na Slovensku! Po účasti na HOCKEY BUDDY CUP, našom medzinárodnom turnaji, sa lotyšskí hokejisti rozhodli nielen vrátiť sa k nám, ale stráviť aj sviatky na Slovensku! Lotyšská výzva. S príjemným a priateľ

prejsť na článok

TAKTO SA TO ROBÍ

https://video.wixstatic.com/video/7749f5_823f0d13efa946ac99ca8420662c6aa3/360p/mp4/file.mp4

prejsť na článok

Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video

Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video Zharmonizujte myseľ, telo, emócie! Zážitok, ktorý ostane v srdci navždy! Viac informácií o pobyte tu The post Transformačno relaxačný pobyt Rozsutec video appeared first on Harmónia v sebe.

prejsť na článok

Vianočný SEX

Hoci sú vianočné sviatky predovšetkým symbolom pohody, dobrého jedla a darčekov, ani erotika a sex nemusí pri závere roka chýbať.

prejsť na článok

Prezentačné video k edícii Slovo na cestu životom

V súvislosti s vydaním novej edície Slovo na cestu životom Ekumenického prekladu Biblie mladý tím ľudí pripravil prezentačné video, ktorého cieľom je pripomenúť, že Biblia Slovo má byť súčasťou nášho každodenného života a sprevádzať náš na našej ceste k

prejsť na článok