Video prezentácia nehnuteľnosti

Video prezentácia je jedna z možností, ako prezentovať predávanú nehnuteľnosť v inzercii. Časť inzertných portálov je už na túto možnosť pripravená, takže by to bola škoda nevyužiť :). Tam, kde to situácia dovoľuje, video prezentáciu pri predaji nehnuteľnosti využívam. Súčasné trendy si video prezentáciu priam pýtajú. Dynamika obrazu, vhodná hudba, plynulý pohyb, efekty či titulky to všetko sú prvky, ktoré dokážu upútať pozornosť potencionálnych kupujúcich a zvýšiť tak atraktivitu samotnej nehnuteľnosti. Okem iného, video prezentáciu je možné umiestniť na youtube, čím sa zároveň vytvára ďalší marketingový kanál, ktorým je predávaná nehnuteľnosť propagovaná. Pri nehnuteľnostiach, kde je na to priestor, sú dostatočne fotogenické a predávajúci prejaví záujem snažím sa túto formu prezentácie využívať. Ukážka video prezentácie Chcem video prezentáciu The post Video prezentácia nehnuteľnosti appeared first on Daniel Orvoš - realitný maklér.

prejsť na článok

Kvalitná vizuálna prezentácia

Nedostatočná vizuálna prezentácia - dôvody Najčastejším dôvodom nedostatočnej vizuálnej prezentácie nehnuteľnosti je zanedbaná príprava vizuálneho stavu nehnuteľnosti, o ktorej sme už hovorili v súvislosti s obhliadkami. V pr

prejsť na článok

Video

Srandovné video Príspevok Video zobrazený najskôr Bratislava autopožičovňa.

prejsť na článok

Ventrac pomáha s obnovou materskej škôlky v Moravské Nové Vsi

Pomáhame s obnovou materskej škôlky Moravské Nové Vsi zničenou nedávnym tornádom. Najväčšiu časť práce vykonávame s univerzálnym nosičom Ventrac, ktorý je, pomocou svojho rozmanitého príslušenstva, veľmi efektívny pri príprave pôdy pre obnovu trávniku. Je

prejsť na článok

Video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH

Pozrite si video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH a vychutnajte si dychberúce zábery. The post Video z pretekov 500 KM SLOVENSKÝCH appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

A je to tu!

31.ročník Medzinárodného festivalu horských filmov Poprad sa oficiálne začne dnes večer o 18:00 h.Tešíme sa na krásne a inšpiratívne filmy, ale hlavne na množstvo milých stretnutí. Vstupenky si kúpite tu: https://mfhf.shop.entradio.sk/101/eventsInfo: www.

prejsť na článok