Video : Deceive Inc. má nový obsah Misery Empire a bezplatné víkendové hranie

Prvá veľká aktualizácia po premiére hry prináša katalógový systém, novú agentku Red, kozmetické doplnky, Heat systém, vylepšenie tímového spravodajstva a oživovania. Hra bude na víkend na Steame zdarma.

prejsť na článok

Video : Railway Empire 2 začne premávať v máji

Railway Empire 2 príde 25. mája (Switch verzia niekedy neskôr) a nový trailer vám ukáže, čo od hry môžete očakávať - budovanie železničného impéria v 19. storočí.

prejsť na článok

Video : KAKU: Ancient Seal sa pekne predvádza v 20-minútovom zázname z hrania

Video ukazuje hlavne obsah Early Access verzie hry, kde vidíte súboje s bossmi, rôzne nástrahy, prostredia, prieskum mapy a riešenie chrámových hádaniek. V závere je aj hranie na Steam Decku. Kaku príde 4.mája.

prejsť na článok

Empire of the Ants - Hra

Empire of the Ants je real-time stratégia zameraná na príbeh. Stanete sa mravčím spasiteľom známym ako 103 683. Vašou úlohou je viesť svoju kolóniu a nájsť jej nový domov. Svojich mravcov musíte chrániť, zaistiť im prosperitu a pri ceste dobývať nové územ

prejsť na článok

Farebná detská podložka na hranie s veselými obrázkami.

Cena: 4 €Farebná detská podložka na hranie s veselými obrázkami.Detská podložka na hranie Farebné veselé obrázky Príjemný teplý materiál Ideálna na hranie ľahký materiál Skladná Rôzne varianty Rozmer: cca 1,78 x 1,20 m Bez možnosti výberu varianty.

prejsť na článok

Video : Monster Hunter Rise: Sunbreak dorazil na Playstation a Xbox

Expanzia do hry zameranej na lov monštier je už teda na všetkých aktuálnych platformách. Autori pripravujú bezplatné aktualizácie na leto.

prejsť na článok