Vianočný Krakow s BoGo busom

Vážení cestujúci, fanúšikovia našej stránky, sledovateliaSrdečne Vás pozývame 10.12.2022 (v sobotu) na zájazd do vianočného Krakowa. Cena zájazdu je 30,-€/osoba. V cene je zahrnutá doprava, prehliadka mesta so sprievodcom, návšteva Vianočných trhov, občerstvenie káva/čaj, bageta.Záujemcovia sa môžu nahlásiť na t.č. 0951 869 896. Odchod autobusu o 6:00 hod. zo stanice v Novákoch.Zažite vianočnú atmosféru nádherného Krakowa.      Príspevok Vianočný Krakow s BoGo busom je zobrazený ako prvý na BoGo bus.

prejsť na článok

Vianočný škriatok

Potešme a obdarujme spolu tých, ktorí to majú ťažšie. V tento predvianočný čas sme sa rozhodli, že sa z nás stanú vianoční škriatkovia. Oslovili sme [...] Viac ... The post Vianočný škriatok appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Vianočný škriatok aj v roku 2023

Potešme a obdarujme znovu spolu tých, ktorí to majú ťažšie. V tento predvianočný čas sme sa, aj tento rok, rozhodli, že sa z nás stanú [...] Viac ... The post Vianočný škriatok aj v roku 2023 appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

BOGO: marec 2023

BOGO znamená buy one, get one free, alebo ponašom kúp jeden a druhý dostaneš zdarma, prípadne 2 za cenu 1. Je to jedna z najobľúbenejších akcií od dōTerra a ja sa pokaždé neviem dočkať, aké dvojičky esenciálnych olejov budú v ponuke.Akcia je zoskupená do

prejsť na článok

Zúčastnite sa nášho vianočného cuppingu

Pozývame vás na vianočný cupping našich káv, ktorý sa uskutoční v utorok 20. decembra v našej kaviarni. Spolu s našim baristom ochutnáte našu aktuálnu ponuku káv. Cupping sa bude konať v dvoch termínoch a na každý môže prísť iba 10 ľudí. Preto sa odpor

prejsť na článok