Vianočné dekorácie a adventné vence Lovehandmade

Milujete predvianočné chystanie? Naplánovala som pár článkoch o vianočných tvorilkách. Tvoria jedinečné vecičky, ktoré spravia vo vašich príbytkoch to pravé vianočné čaro. Príspevok Vianočné dekorácie a adventné vence Lovehandmade zobrazený najskôr DARČEKOVÝ PORADCA.

prejsť na článok

ADVENTNÉ ZAMYSLENIE

The post ADVENTNÉ ZAMYSLENIE appeared first on mikomenergy.

prejsť na článok

Bytové doplnky a dekorácie

Čo by to bol za interiér bez správnych doplnkov a dekorácií. Pusté a chladné miesto kam sa nikto nechce vrátiť. Každý z nás potrebuje to svoje miesto, kam sa vždy rád vráti z ciest, po práci alebo keď je len tak vonku. V článku bytové doplnky a dekorácie

prejsť na článok

Vianočné želanie

Keď k Vám tíško zavanie, to vianočné želanie, vinše plné prajnosti, šťastia, lásky, hojnosti, v zdraví si len užite, všetko po čom túžite.

prejsť na článok

Vianočné zvončeky

Vianočné zvončeky tíško zvonia, vetvička v izbe lesom vonia. Zdobíme stromček na Štedrý deň, vítame Vianoce, ten nádherný deň.

prejsť na článok

Kvety v skle: Ako vytvoriť trvácne dekorácie

Kvety v skle: Ako vytvoriť trvácne dekorácie. Rastliny v skle, známe aj ako teráriá, predstavujú atraktívny spôsob, ako priniesť kúsok prírody do interiérov. Ide o estetické a praktické riešenie pre tých, ktorí chcú mať rastliny blízko sebe avšak zároveň

prejsť na článok