Vianočná promo akcia

Spoločnosť DEXTTER s.r.o. pripravila pre svojich zákazníkov a záujemcov špeciálnu vianočnú akciu na odpredaj jazdených vozidiel s výraznými zľavami.  Viac detailov ( detailný popis parametrov, funkcií a výbavy vozidiel). Akcia trvá od 11.12.2018 - do 15.1.2019.    Team DEXTTER s.r.o. The post Vianočná promo akcia appeared first on Dextter.

prejsť na článok

Vianočná besiedka s LATINOFITom 2023 bola nezabudnuteľným zážitkom

Vianočná besiedka s LATINOFITOM je naše obľúbené vianočné posedenie. Tento rok bolo štedré, veselé a radostné. The post Vianočná besiedka s LATINOFITom 2023 bola nezabudnuteľným zážitkom appeared first on ActiWOOWo.sk.

prejsť na článok

Natáčanie prvého promo-videa

V stredu 8.3.2023 sme na Mestskej krytej plavárni natáčali naše prvé promo video, ktoré uzrie svetlo sveta už koncom apríla. Video sme robili v spolupráci s Ahoj Bardejov a veľké, veľké ďakujem patrí našim dvom externým šikovným fotografkám – Adi Kováčove

prejsť na článok

Viete, že Vianočná pošta sídli v Rajeckej doline?

Mnohí z vás určite každý rok píšu so svojimi deťmi list Ježiškovi. Viete, že tieto listy smerujú práve na poštu do Rajeckej Lesnej? Od spustenia projektu v roku 1999 obdržala vianočná pošta už 2 milióny listov s prianiami detí. Využite ad...

prejsť na článok

19. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Dni do Vianoc sa nezadržateľne skracujú a vianočná panika začína. Či začína konečne pokojná vianočná atmosféra? Nechám to na vás... Príspevok 19. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

Akcia Graphenová fólia

Akcia Graphenová fólia 80W/m2 šírka 50 cm. Cena 8,80 €/m2 pri odbere nad 1000 m2. The post Akcia Graphenová fólia appeared first on Elektrické kúrenie InterClima.

prejsť na článok