Veľkoobchodné ceny pre školy a obce od firmy DAFFER s.r.o.

Hľadáte už roky spoľahlivého a stáleho partnera pre nákup kancelárskych alebo školských potrieb? Radi by ste nakupovali lacnejšie a úspornejšie? Teraz vám ponúkame perfektnú príležitosť, ako si splniť tieto želania!

prejsť na článok

Kancelársky nábytok od firmy DAFFER s.r.o.

Zborovňa a riaditeľňa predstavujú srdce každej školy. Učitelia tu trávia aspoň chvíľu oddychu počas náročného vyučovacieho dňa.

prejsť na článok

Digitalizácia vyučovania od firmy DAFFER s.r.o.

Digitálna doba ovplyvnila už aj školstvo. Premietanie z počítača, práca s interaktívnymi tabuľami, vytváranie online edukačných materiálov a dnes už aj online vyučovanie.

prejsť na článok

Východné Slovensko - HUGOTECH, s.r.o. - Prešov - Rozhlasové Kamerové systémy

Spoločnosť HUGOTECH, s.r.o. dodáva, montuje a servisuje rozhlasové a kamerové systémy pre obce, mestá a firmy. Na východnom Slovensku realizujeme výjazdy z Prešova. Dopravu neúčtujeme. Dodávame komplexné služby vrátane vypracovania pojektu pre Východos

prejsť na článok

Školský nábytok od firmy MULTIP SK, s.r.o.

Ponúkame Vám široký sortiment školského nábytku pre Vaše školy a školské zariadenia.

prejsť na článok

Veľkoobchod Thule

Sme priamym dovozcom značky Thule Špecializujeme sa na produkty ako Nosiče bicyklov, Strešné nosiče, Autoboxy, Nosiče pre zimné a vodné športy, Detské sedačky na bicykel, Cyklovozíky. Ak máte záujem o nakupovanie produktov Thule za veľkoobchodné ceny, p

prejsť na článok