Vedzte, že sme stále s vami

Myšlienka na dnešný deň Uvedomujem si, že som súčasťou tímu. Moji anjeli sú pripravení a ochotní pomôcť mi so všetkým, o čo ich požiadam. Môžem si ich zavolať a vďačne prijať ich pomoc. Nikdy nie ste sami. A už vôbec nie vo chvíľach núdze. Sme neustále po vašom boku. Neprestávame vám posielať posilňujúcu a uzdravujúcu energiu. Čakáme, kedy nás požiadate o pomoc. Stačí, ak si na nás iba pomyslíte  hoci Ien letmou myšlienkou a sme okamžite pri vás. Utíšte sa a načúvajte našim radám, ktoré k vám prilietajú na našich krídlach a napĺňajú vaše srdce, myseľ aj telo. Naše odkazy vždy hovoria o láske. Vidíme vás takých, akí skutočne ste, teda ako úžasné svetelné bytosti hodné lásky. Vidíme riešenie všetkých vašich problémov a sme šťastní, keď vás môžeme sprevádzať ťažkými obdobiami života a viesť vás späť k svetlu. Pomôžeme vám, aby ste sa cítili dobre vo vzťahu k sebe samým aj k svojim skúsenostiam z minulosti. Môžeme vám pomôcť robiť rozhodnutia a hľadať odpovede. Sme vaši anjeli. Milujeme vás bez podmienok a naveky. Aj teraz, keď čítate tieto slová, sme pri vás, pretože vás stále sprevádzame. Prevzaté z knihy Rady anjelov na každý deň Viac anjelskych odkazov na našom webe tu. FB stránka: Prítomný okamih The post Vedzte, že sme stále s vami appeared first on Myslím pozitívne.

prejsť na článok

5 fáz smútku – kedy už je to za vami?

Smútok je emócia, ktorú nemá mnoho ľudí v obľube. Väčšinou totiž naznačuje, že nám niečo chýba. Môže ísť [] The post 5 fáz smútku – kedy už je to za vami? appeared first on prezeny.

prejsť na článok

Pre mňa žiť je Kristus... | mil44 | Vyznania

Názov básničky: Pre mňa žiť je Kristus..., Autor: mil44, Kategóra: Vyznania, Časť textu: V moci Božej, tak ako Ježiš, žime i my, On povedal:  "Som stále s vami". Jeho  vietor, more i všetko...

prejsť na článok

Boli sme za vami v regiónoch. Diskutovať o podpore digitalizácie vašich podnikov

Prvé stretnutia so zástupcami podnikov v rámci turné po regiónoch máme úspešne za sebou. Na januárových seminároch organizovaných v spolupráci s partnerským EDIH-om HOPERO v Žiline, Banskej Bystrici, Dubnici nad Váhom a Poprade sme sa stretli s viac ako s

prejsť na článok

Stanovili sme termíny pre Furmanky - rozvoz

Pozrite si naše trasy a termíny, kedy sa za Vami vydáme, aby ste stihli nákupiť vaše Legendárne buchty.

prejsť na článok

Rok 2022 spolu s Vami, Ďakujeme

Hlavne vďaka Vašej dôvere a priazni sme rok 2022 mohli zvládnuť. Sme radi, že Vám môžeme ponúknuť arganový olej, opunciový olej a ďalšie produkty aj v roku 2023.

prejsť na článok