Valentínske nechty - inšpirácie 2023

Inšpirácie na valentínske gélové nechty. Zamilujte sa do našich 20 najlepších návrhov na Valentína a vytvorte si svoju jedinečnú valentínsku manikúru ešte dnes! 

prejsť na článok

Valentínske nechty

Valentín sa nezadržateľne blíži a vy hľadáte nápad na krásne a módne valentínske nechty? Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých návrhov, aby ste si mohli vytvoriť svoje vysnívané gél lak nechty na Valentína.

prejsť na článok

Gélové nechty fotogaléria: Inšpirácia na zimu

Najkrajšie gélové nechty na zimu 2022! Inšpirujte sa našou fotogalériou gélových nechtov. Preferujete matné nechty? Štrikované nechty? Alebo gélové nechty zdobené kamienkami? Je kopec možností ako ozdobiť nechty v zime. Všetky inšpirácie sú vytvorené prod

prejsť na článok

Červené nechty - inšpirácie, tipy, variácie

Variácie červenej k nechtom patria ako šľahačka k jahodám. Prvý lak na nechty vznikol v 30. rokoch 20. storočia. Skúsite uhádnuť jeho farbu? Presne tak, červená.

prejsť na článok

Modré nechty - najmódnejšie nechty na túto sezónu

Rozmýšľate pred vykonaním gél lak manikúry, akú farbu budete nosiť najbližšie týždne? Toto je nepochybne dôležité rozhodnutie. Farba nechtov dopĺňa každodenný outfit a upravené nechty sú výkladnou skriňou každej ženy. Podľa trendov vo svete módy je modrá

prejsť na článok

Komiksové nechty

Nechty v štýle Comic nails alebo komiksové nechty nie sú nič iné ako kreslená manikúra priamo z komiksu. Pozrite sa ako urobiť manikúru v tomto bláznivom, komiksovom štýle.

prejsť na článok