VALENTÍN

Hovorí sa, máj, lásky čas. No nám sa v znamení lásky nesie február. Práve 14. február je dňom všetkých zamilovaných. Dňom, kedy si možno viac ako obvykle vyznávame lásku, obdarujeme tých, ktorých máme radi, sme k sebe láskaví, pozorní. Samozrejme, zdieľame názor, že tieto prejavy lásky a náklonnosti by sme si mali prejavovať každý deň, ale zároveň práve sviatok sv. Valentína môže byť skvelou príležitosťou si to pripomenúť. Kolekcia Chic lady. Náušnice z kolekcie Stone over Gold. Set Šanghaj z kolekcie City woman. Aj keď je história tohto sviatku pretkaná rôznymi legendami, azda najviac známa je tá, ktorá je spojená s rímskym kňazom Valentínom. Ten aj napriek prísnemu zákazu cisára Claudia II sobášil snúbencov, za čo bol práve 14.februára roku 296 popravený. Ešte pred svojou smrťou stihol napísať ľúbostný list dcére vojenského dozorcu a tu niekde sa začala tradícia valentínskych pozdravov. Tie si zamilovaní medzi sebou posielajú dodnes. A neostávame len pri klasických „valentínkach“. Muži svoje polovičky pozývajú na romantické večere. Ženy sa naopak možno snažia svojho partnera prekvapiť vlastnoručne pripraveným jedlom, či dezertom. Niektorí prekvapia kvetmi, iní obľúbeným parfumom, alebo šperkom. Šperky vytvorené pre Veronika Kostková Wedding Atelier. Šperk z našej dielne vám môže poslúžiť ako veľmi vzácna “valentínka”. Môže byť symbolom lásky a puta, ktoré medzi sebou dvaja ľudia majú. Šperk je dar, ktorý Vám vydrží pri správnej starostlivosti roky. Pripomenie Vám chvíľu, počas ktorej ste boli obdarovaný, prenesie Vás v čase, prebudí emócie. Kolekcia Loved by you s magickým pyritom. Túžite po rovnakom šperku? Náramky z kolekcie On a Ona. Romantický náramok z kolekcie Shell. Aby ste vybrali ten správny šperk, a trafili sa do vkusu obdarovanej osoby, urobte si malý „prieskum“. Všímajte si, čo najčastejšie nosí, prípadne, aké poklady ukrýva jej šperkovnica… farba kovu šperkov – zlatá, strieborná alebo farba ružového zlata jednoduchšie, alebo prepracovanejšie šperky šperky s kameňmi, alebo hladké, kovové šperky – minimalistické jemné, alebo výrazné šperky preferuje dáma celé sety, alebo siaha prevažne po jednotlivých kúskoch (náhrdelník, náušnice, alebo náramok, prípadne prsteň) Visiace náušnice z kolekcie Loved by you v zlatom prevedení. Jemné náušnice z kolekcie Loved by you v striebornej verzii. Výrazný náhrdelník z bielych perál. Minimalistický náhrdelník z kolekcie Stone over gold. Držíme Vám palce pri správnom výbere darčekov a nech sa ľúbite a ste ľúbení každý deň!

prejsť na článok

Valentínske prianie

Prosím ťa, svätý Valentín, našej láske praj, nech je nežná, nech je večná, nech je proste NAJ.

prejsť na článok

Pusa na líčko

Valentín je sviatok krásny, posielam ti lásku v básni, posielam ti srdiečko, k tomu pusu na líčko.

prejsť na článok

Sviatok krásny

Valentín je sviatok krásny, preži si ho v láske, šťastí. Žiadne slzy, lásky veľa, to Ti dnes zo srdca želám.

prejsť na článok

Najzaľúbenejší pár

Valentín dnes naše srdcia spojí, a aj bez svadby budeme láskou svoji. Ruka v ruke, s úsmevom na tvári, budeme najzaľúbenejší pár v chotári.

prejsť na článok

Chcem byť kvetom

Nech Valentín každý deň býva, nech cítiš lásku, čo moje srdce skrýva, nech z očí Tvojich šťastie žiari, ako lúka skorej jari. Chcem byť kvetom tejto lúky, čo nežne hľadia Tvoje ruky.

prejsť na článok