V meste sa rozbiehajú ďalšie projekty. Samospráva žiada o zhovievavosť.

Počas leta budú vo viacerých lokalitách mesta prebiehať stavebné práce. V rovnakom čase sa rozbiehajú projekty revitalizácie vnútrobloku Sládkovičova-Parková-Železničná, výstavby chodníkov okolo bytoviek na Farskej lúke, pokračovanie výstavby cyklochodníka vedúceho od parku popri priemyselnej zóne i projekt rozšírenia vodovodu a kanalizácie na uliciach Švermova, Puškinova, Jilemnického.

prejsť na článok

Leo Messi žiada ďalšie stretnutia s Joanom Laportom!

Catalunya Radio uvádza, že čoskoro možno očakávať ďalšie stretnutie medzi Joanom Laportom a otcom Lea Messiho Jorgem. Argentínčan sa chce vrátiť do…

prejsť na článok

OĽaNO podporí vládu, ak splní dve podmienky. Toto Matovič žiada od predsedu vlády

Matovič žiada od predsedu vlády garanciu toho, že sa nezruší 200 eur na dieťa, ktoré presadil cez zvýšenie daňového bonusu a prídavku na dieťa.

prejsť na článok

Je Ethereum cenný papier? 48 zákonodarcov USA žiada vysvetlenie

Americkí zákonodarcovia žiadajú vysvetlenie od SEC a Garyho Genslera týkajúce sa klasifikácie kryptomeny Ethereum (ETH). The post Je Ethereum cenný papier? 48 zákonodarcov USA žiada vysvetlenie appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Naše projekty

Doplnili sme sekciu Naše projekty o informácie o projekte Felinoterapia v centre Pro Autis a množstvo fotografií.

prejsť na článok

Mám srdce na správnom meste 2022

Mám srdce na správnom meste 2022, ďakujeme brigádnikom z Autovista group za prácu na našom cvičisku The post Mám srdce na správnom meste 2022 appeared first on Canis Center Eddy Slovakia.

prejsť na článok