Uzavretý profil (jakl, jokl) 50 x 25 / 2 mm

N zov tovaruUzavret profil (jakl, jokl) 2. triedaTyp profiluObdnikov prierezRozmery50 x 20 mmHr bka materi lu2 mmDka (r zne)3 - 7 mCena v s DPH za ben meter2,60 Cena za delenie: 1 €/rez (v prípade použitia vlastnej brúsky na delenie, bez poplatku). Platí sa aj za vzniknutý odpad po nadelení.

prejsť na článok

Uzavretý profil (jakl, jokl) 50 x 20 / 2 mm

N zov tovaruUzavret profil (jakl, jokl) 2. triedaTyp profiluObdnikov prierezRozmery50 x 20 mmHr bka materi lu2 mmDka (r zne)3 - 7 mCena v s DPH za ben meter2,60 Cena za delenie: 1 €/rez (v prípade použitia vlastnej brúsky na delenie, bez poplatku).

prejsť na článok

Uzavretý profil (jakl, jokl) 50 x 50 / 3 mm

N zov tovaruUzavret profil (jakl, jokl) 2. triedaTyp profilu tvorcov prierezRozmery50 x 50 mmHr bka materi lu3 mmDka (r zne)3 - 7 mCena v s DPH za ben meter6,00 Cena za delenie: 1 €/rez (v prípade použitia vlastnej brúsky na delenie, bez poplatku).

prejsť na článok

Uzavretý profil (jakl, jokl) 40 x 40 / 3 mm

N zov tovaruUzavret profil (jakl, jokl) 2. triedaTyp profilu tvorcov prierezRozmery40 x 40 mmHr bka materi lu3 mmDka (r zne)3 - 7 mCena v s DPH za ben meter3,60 Cena za delenie: 1 €/rez (v prípade použitia vlastnej brúsky na delenie, bez poplatku).

prejsť na článok

Garáž z uzavretých profilov a trapézového plechu?

Áno, môžete to urobiť aj vy. Plechová garáž, ktorá sa nazýva aj mobilná garáž, môžete postaviť z uzavretých profilov ( z jokloviny) a trapézového plechu. Ide o pomerne jednoduché a cenovo výhodné riešenie, ktoré poskytuje dostatočnú ochranu pre vaše auto

prejsť na článok

A3P partnerom projektu Profil zločinu

PROFIL ZLOČINU je nová investigatívna live show odvážnej novinárky Kristíny Kövešovej, v ktorej ponúkne pohľady ľudí, ktorí sa venujú odhaľovaniu zločinu, vedia zistiť príčinu a priblížiť myslenie zločincov alebo psychopatov. PROFIL ZLOČINU sú rozhovory s

prejsť na článok