Úvod

Spoločnosť KOMI Constructions s.r.o. vznikla v roku 2010 ako dc rska spoločnosť COMI s.r.o., ktor na trhu sp sob viac ako dve desaťročia. Hlavn m z merom vytvorenia dc rskej spoločnosti bolo skvalitnenie a zjednodu enie person lnych a ekonomick ch procesov k v č ej spokojnosti koncov ho z kazn ka. Aj keď je firma KOMI Constructions relat vne nov firma, m za sebou sk senosti, know-how, riadenie a spoľahliv rie enia s dlhodobou hist riou. Na ou snahou je neust le zefekt vňovať, zlep ovať a zr chľovať pracovn postupy a t m dod vať r chlo a kvalitne stavebn a mont žne pr ce v dohodnut ch term noch. Hlavnou činnosťou spoločnosti je mont ž stožiarov VN, telekomunikačn ch vež pre mobiln ch oper torov a mont žou ak chkoľvek oceľov ch kon trukci . Sekunduje tomu v voz materi lu n kladn mi lanovkami do nepr stupn ch ter nov, pren jom mobiln ch žeriavov do 35t a v kov pr ce r zneho druhu. Príspevok Úvod zobrazený najskôr Komigroup.

prejsť na článok

Detva a jej potenciál úvod

Koncepčnými myšlienkami a stavebnými zásahmi sa dá priestor mesta výrazne skvalitniť tak, aby slúžil všetkým obyvateľom. The post Detva a jej potenciál | úvod appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Úvod do vedeckého bádania I.

Vážení návštevníci, rozhodli sme sa na našich stránkach pre Vás sprístupniť 2. nezmenené vydanie knižného titulu Úvod do vedeckého bádania I. v pdf formáte. Predhovor k druhému vydaniu. Titul je prístupný po Vašej registrácii a prihlásení sa na stránke. 

prejsť na článok

Dom vo svahu alebo Lietajúci dom úvod

Limity, vyplývajúce z pozemku, občas inšpirujú k tým najzaujímavejším architektonickým riešeniam. Platí to aj pre nízkoenergetický rodinný dom vo svahu, ktorý už stihol získať prezývku „Lietajúci dom“. Počiatočný stav a vízia Východiskom bol úzky, mierne

prejsť na článok

Klaudia a Teuško

Milí naši priaznivci, zoznámte sa, Klaudia a Teuško! Na úvod nám povedz niečo o sebe a o Tvojom kuriatku :)  Volám sa Klaudia a môj kohútik sa volá Teuško, má jeden a

prejsť na článok

Premiéra 1. dielu seriálu O VYHOŘENÍ

1. diel seriálu O VYHOŘENÍ je úvod do seriálu, v ktorom opíšeme, aké sú príznaky vyhorenia, ako z neho von a čo môže urobiť líder aj zamestnanec samotný. The post Premiéra 1. dielu seriálu O VYHOŘENÍ first appeared on Priestor plus.

prejsť na článok