Úskalia rastlinnej stravy a ako ich obísť

V súčasných výživových trendoch prezentovaných odbornými kruhmi sa čoraz častejšie skloňuje „plant-based“ strava ako východisko pri prevencii civilizačných ochorení. Minimalizovanie príjmu potravín zo živočíšnych zdrojov je obhajované dvoma zásadnými faktami, a to obmedzením príjmu nasýtených tukov, a obmedzenie príjmu červeného mäsa. Tieto potravinové skupiny sú najčastejšie asociované s ochoreniami kardiovaskulárneho systému, tukového metabolizmu a dokonca vybranými onkologickými ochoreniami.

prejsť na článok

Úskalia vo vzťahu – rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2018/02/Úskalia-vo-vzťahu.mp3 Príspevok Úskalia vo vzťahu – rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Syntetické versus prírodné

Až 80% respondentov uvádza, že v priebehu roka užívajú rôzne multivitamínové alebo multiminerálne doplnky stravy. Najčastejšie v období jesene a zimy v súvislosti s podporou imunity, ale aj prevenciou rôznych aj závažných ochorení. Tento fakt zároveň pouk

prejsť na článok

Maminka 11/2015: Podporte imunitu karibskou moringou

Najčastejšími príčinami slabej imunity deti sú isté vrodené predispozície ako aj nesprávne nastavená životospráva. Aby ste podporili odolnosť ich organizmu, doprajte im dostatok pohybu spánku a pestrej stravy bohatej na vitamíny a minerály. Ak to nepomáha

prejsť na článok

Návod na holenie pre mužov s citlivou pokožkou

V tomto článku sa dočítate: Problém so strniskom Výhody krémov na holenie na rastlinnej báze Pripravený zmeniť svoju rutinu holenia na ZELENÚ? 5 tipov na holenie pre mužov s citlivou pokožkou Trápia vás vyrážky a začervenaná pokožka po holení? Pokračujt

prejsť na článok

Antioxidanty

ANTIOXIDANTY Antioxidant je látka, ktorá chráni naše telo pred oxidáciou. Ochraňuje zlúčeniny pred devastačnými účinkami kyslíka. Telo si antioxidanty produkuje, ale niektoré musíme získavať zo stravy. Zásadný význam pre život majú napríklad antioxidant

prejsť na článok