Upravené otváracie hodiny počas vianočných sviatkov

Počas vianočných sviatkov sme upravili otváracie hodiny. Po Novom roku sme Vám opäť k dispozícii na Drieňovej 34 v Bratislave. Kontaktovať nás môžete aj telefonicky: +421 2 20 999 700 alebo prostredníctvom e-mailu: [email protected]. Prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa úspechov v roku 2023. [...] Čítať viac... from Upravené otváracie hodiny počas vianočných sviatkov The post Upravené otváracie hodiny počas vianočných sviatkov appeared first on MediaTech.

prejsť na článok

Prehľad otváracích hodín počas Vianočných sviatkov 2023 (BILLA, LIDL, TESCO, KAUFLAND a iní)

Obchody ako tradične počas Vianočných sviatkov upravujú svoje otváracie hodiny.

prejsť na článok

Počas sviatkov železnice pridávajú 25 extra vlakov a posilnia 24 IC vlakov (ZOZNAM)

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) reaguje na očakávaný zvýšený pohyb cestujúcich počas vianočných a novoročných sviatkov posilnením vlakových spojení.

prejsť na článok

BILLA pred Vianocami mení otváracie hodiny (ZOZNAM OTVÁRACÍCH HODÍN)

Zákazníci BILLA budú mať od piatka 15. 12. možnosť nakúpiť si aj skoro ráno či neskôr večer. Spoločnosť upravuje svoje otváracie hodiny, aby vyšla v ústrety zákazníkom a umožnila im pokojné predvianočné návštevy obchodov.

prejsť na článok

Aj správne liečení diabetici si počas Vianoc môžu dovoliť vyprážaného kapra

Počas vianočných sviatkov by si mali mieru v jedle ustrážiť nielen zdraví, ale najmä diabetici. Ak sú však disciplinovaní, liečia sa a striktne dodržiavajú diétu, malý prehrešok v rozumnej miere na Vianoce neuškodí.

prejsť na článok

Vianoce so 4KA TV: 40 TV staníc zadarmo pre všetkých zákazníkov (ZOZNAM)

Telekomunikačný operátor 4ka počas vianočných sviatkov sprístupní 40 prémiových TV kanálov pre všetkých zákazníkov svojej digitálnej 4KA TV. Stanice budú dostupné od 19. decembra do 6. januára na všetkých TV platformách operátora vrátane mobilnej TV aplik

prejsť na článok