Účinné čistenie dažďových zvodov.

Upchatie odtokového potrubia alebo kanalizácie je dnes pomerne jednoducho riešiteľné. Všetko, čo k tomu potrebujete, je mať v mobile to správne telefónne číslo na spoločnosť, ktorá sa čisteniu – krtkovaniu upchatých potrubí venuje profesionálne. Privolaní odborníci vedia pomerne v rýchlom čase vyhodnotiť to najvhodnejšie riešenie problému, ktoré aj následne aplikujú na spriechodnenie vašej kanalizácie. Asi najčastejšie sa v domácnosti môžeme stretnúť s upchatým umývadlom alebo odtokom v kúpeľni, keď je problém niekde v stene alebo podlahe, kde sa nachádza odpadové potrubie. V takomto prípade ide o potrubia menšieho priemeru, takže najúčinnejšou metódou na odstránenie problému je elektromechanické čistenie. Ide o oceľovú ohybnú strunu, ktorá vibruje a je napojená svojim koncom na elektromotor. Takto sa struna posúva stále hlbšie do potrubia a následne uvoľňuje príčinu upchatia. Takýmto moderným postupom sa veľmi účinne odstránia problémy v potrubí až do vzdialenosti 25 m a problémom nie sú ani malé potrubia o priemere do 50 mm. Elektromechanické čistenie je veľmi účinné a je ním možné veľmi rýchlo odstrániť problémy pri odtokoch vaní a drezov, WC, umývadiel a pisoárov. Takéto služby využívajú často napríklad majitelia reštauračných zariadení alebo obchodných domov, kde hygienické zariadenia navštevuje denne veľký počet ľudí. Veľmi zaujímavou skupinou problémov sú dažďové strešné zvody, ktoré sa s problémami ohlásia počas prudkých dažďov, keď voda nekontrolovane preteká ponad zvody. Krtkovaním týchto zvodov sa pohodlne odstránia nánosy lístia z okolitých stromov alebo kúsky konárov, ktoré tam spôsobovali problémy. No dnes už ani takéto nepríjemnosti nespôsobujú majiteľom takýchto budov žiadne starosti, pretože pomoc je vždy nablízku. Ak ste napríklad z Dunajskej Stredy alebo blízkeho okolia, kontaktujte krtkovanie Dunajská Streda a vaše problémy prenechajte profesionálom s modernou čistiacou technikou. Článek Účinné čistenie dažďových zvodov. se nejdříve objevil na Media Masters.

prejsť na článok

Dentálna hygiena

Čistenie zubov a odstránenie zubného kameňa bez narkózy za pomoci zubnej kefky Emmi Pet. Kefka čistí na báze ultrazvukových vĺn. Čistenie je vhodné pre psíkov ktorí sú naučení na manipuláciu a nie sú agresívne. 

prejsť na článok

Starostlivosť o oči a uši

Čistenie uší je jedným zo základných úkonov starostlivosti o psa. Ak klasické bežné čistenie nie je dostačujúce a uší sú nadmieru znečistené, vhodný je urobiť výplach uší. Pri výplachu uší ide o hĺbkový výplach, kedy je uško zbavené nánosov špiny a maz

prejsť na článok

Jarné upratovanie v dome i v záhrade: tipy na ekologické čistiace prostriedky

V jari sa prebúdza nielen príroda, ale aj naša túžba po čistote a poriadku Jarné upratovanie je skvelou príležitosťou, ako sa zbaviť nahromadeného neporiadku a vpustiť do našich domovov a záhrad svieži jarný vánok. Tento rok sa však zamyslime nad tým, ak

prejsť na článok

Prášok do umývačky ako náhrada tabliet na umývanie riadu

Prášok do umývačky vhodná namiesto tabliet. Sú účinné, ekologickejšie a vyjdú lacno. The post Prášok do umývačky ako náhrada tabliet na umývanie riadu appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok