Účasť na strojárenskom veľtrhu MSV (BRNO) v Českej Republike

Príďte nás navštíviť na stánok: Pavilón G1, stánok 7. Cet article Účasť na strojárenskom veľtrhu MSV (BRNO) v Českej Republike est apparu en premier sur ABI Profils SK.

prejsť na článok

NOVÝ PARTNER V ČESKEJ REPUBLIKE

Dňom 30.6.2021 sa mení naše obchodné a servisné zastúpenie v Českej republike. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať nášmu dlhoročnému partnerovi, spoločnosti FOREST MERI s.r.o. a zaželať im veľa šťastia.

prejsť na článok

OC Futurum Brno

V roce 2021 jsme pro stavební firmu IMOS Brno dodávali a montovali dilatční profily na zakázce – Rekonstrukce OC Futurum Brno.

prejsť na článok

CENA FRANCÚZSKO-ČESKEJ OBCHODNEJ KOMORY V KATEGÓRII FRANCÚZSKY ÚSPECH V ČESKEJ REPUBLIKE

Ocenenie je odmenou za dlhodobé úsilie a motiváciu všetkých zamestnancov ABI Profils a ich prínos k úspešnému rozvoju spoločnosti na českom trhu. Gratulujeme najmä Florianovi BERTHOISOVI, manažérovi exportu spoločnosti ABI, a Martinovi DYTRYCHOVI a je

prejsť na článok

Prezentujeme sa na stavebnom veľtrhu

23 26. 3. 2022 Prezentujeme naše termoizolačné tehly na medzinárodnom stavebnom veľtrhu Coneco a Racioenergia 2022 v Bratislave. Navštívte náš stánok. .avia-image-container.av-kz5byn9k-0e5a87a5dc0d7a25740a465d67fb2b33 .av-image-caption-overlay-center{

prejsť na článok

TVL Polyfunkčný objekt Tivoli Brno CZE

TVL Polyfunkčný objekt Tivoli Brno CZE O PROJEKTE

prejsť na článok