U Papovcov z Veselého je veselo

Na svet totiž mamička Dominika Papová priviedla v utorok 12. marca o 14.12 h svojho druhého potomka. Dievčatko menom Marína sa narodilo s riadnymi mierami - 51 centimetrov a 3500 gramov. Doma vo Veselom sa už na ňu tešili otec Tomáš s rovnomenným triapolročným synčekom. V piešťanskej nemocnici mamičke pomáhal s pôrodom doktor Ján Karaba a pôrodná asistentka Andrea Hazuchová. O nemluvňa sa postarali pediatrička Denisa Jašová a sestričky Alenka Briatková a Erika Filla. Srdečne blahoželáme! The post U Papovcov z Veselého je veselo first appeared on Piešťanský denník.

prejsť na článok

Prevádzka v decembri 2017 a v januári 2018. Objednávky v decembri 2017.

Firma ATSK bude z dôvodu vianočných a novoročných sviatkov v čase od 21.12.2017 do 08.01.2018 vr. zatvorená. Prajeme Vám všetkým pekné a šťastné vianočné sviatky, veselého silvestra a veľa šťastia v novom roku.

prejsť na článok

Konferenčný hovor cez Skype extra jednoduchý !

Potrebujete rýchlo a jednoducho urobiť konferenčný hovor online? Nemáte čas ani chuť inštalovať si Zoom alebo váš štve, že vás MS Teams bez licencie vypne po 60 minútach? Ukážeme vám ako si jednoducho a zadarmo urobiť konferenčný call so všetkými fičúrkam

prejsť na článok