Twitter sa prispôsobuje užívateľom, predstavuje vlákna

Sociálna sieť Twitter zažívala v uplynulých rokoch ústup zo slávy, charakterizovaný obdobím neistoty. Po návrate spoluzakladateľa Jacka Dorseyho sa zdá, že spoločnosť získala konečne jasnejšiu víziu o svojom fungovaní.  Produktové smerovanie najnovšie formujú tzv. vlákna (threads). Ide o ďalší z Dorseyho nápadov, ktoré pomáhajú ťažko skúšanej značke vrátiť sa na výslnie. Naposledy sa hovorilo o rozšírení počtu znakov v jednom tweete na 280. Tentokrát ide o novinku, ktorá užívateľom uľahčí zdieľanie dlhších komentárov a iných príspevkov. Hoci sa počet znakov v príspevkoch rozšíril, ľudia stále musia svoje dlhšie myšlienky rozvádzať do niekoľkých tweetov. Pomocou nového tlačítka + bude odteraz možné pridávať nadväzujúce tweety, z ktorých sa stanú vlákna. Sociálna sieť sa tak stane o čosi prehľadnejšou. The post Twitter sa prispôsobuje užívateľom, predstavuje vlákna appeared first on Internet, televízia a volania od TeatrO.

prejsť na článok

Kohútiková voda obsahuje plastová vlákna, zistila štúdia.

Plastová vlákna v kohútikovej vode. Znepokojujúce zistenie. Čítajte tu. Článek Kohútiková voda obsahuje plastová vlákna, zistila štúdia. se nejdříve objevil na FONTANA WATERCOOLERS.

prejsť na článok

Ocelová vlákna do betonu

Ocelová vlákna do betonu mají ideální tvar pro vyztužení materiálu. Určena jsou zejména do betonu se statickou funkcí, například do podlah. Železné drátky do betonu o průměru 1,05 mm mají holý povrch a rovnoměrně vyztuží betonovou směs. Zvy

prejsť na článok

Inteligentný dom čo to je?

Inteligentný dom čo to je? článok o možnostiach a výhodách, ktoré dáva všeobecne inteligentný dom užívateľom The post Inteligentný dom čo to je? appeared first on IQ systémy.

prejsť na článok

Terroristický útok v koncertnej sále v Moskve

Už na viac ako 40 stúpol počet mŕtvych pri najnovšom teroristickom útoku. Cieľom sa stala koncertná hala Crocus City Music Hall, ktorá je momentálne v plameňoch.Na X sa objavilo viacero videí z miesta útoku. Podľa správ na ruských kanáloch bolo útočníkov

prejsť na článok