Tvorba e-shopov

Hlavnou kreatívno-pracovnou náplňou našej spoločnosti je tvorba eshopov podľa najrôznejších požiadaviek klientov. Tejto činnosti sa venujeme už 17 rokov a za ten čas sme vytvorili vyše 950 eshopov. Samotná tvorba eshopov je proces, v ktorom sa snažíme pochopiť nielen majiteľa eshopu, ale aj celú jeho klientelu a cieľovú skupinu. Spokojnosť na všetkých troch stranách je našim hlavným cieľom.Jednoduchý a pritom komplexný redakčný systém a eshop aplikácia s množstvom funkcií sú zárukou kvalitného eshopu. Krásny a funkčný dizajn je zase príťažlivý pre každého návštevníka, ktorý bude rád eshop pravidelne navštevovať. Tvorba eshopov zohľadňuje všetky pravidlá SEO optimalizácie pre vyhľadávače a všetky stránky majú bezchybný kód. Proces tvorby eshopov Celkový proces tvorby eshopov prebieha ako neustála komunikácia medzi našimi odborníkmi a záujemcom o eshop. Snažíme sa zistiť čo najviac informácií a detailov, a navrhneme pre Vás optimálne riešenie podľa najnovších štandardov, ktoré skĺbi Vaše predstavy a naše skúsenosti s tvorbou eshopov...Tvorba eshopov prebieha nasledovne:1. Vaše priania a predstavy obohatíme o naše skúsenosti - radi Vám pomôžeme navrhnúť optimálnu štruktúru stránok,2. vytvoríme Vám testovací eshop, ktorý už môžete napĺňať reálnymi dátami,3. absolvujete SEO školenie, kde sa dozviete viac nielen o svojej konkurencii ale aj o tom, čo ľudia najčastejšie vyhľadávajú (aké slovné spojenia z Vašej brandže) a na tieto slová sa budeme sústrediť pri optimalizácií pre vyhľadávače,4. medzičasom prebieha príprava dizajnových návrhov a komunukujeme o dizajne,5. po odsúhlasení dizajnového návrhu tento implementujeme do našeho moderného eshop systému,6. prebieha testovacia prevádzka, Vaše pripomienky zapracúvame,7. posledná fáza je ostré spustenie a hurá na prvé priečky vyhľadávačoch :)Na nami vytvorených eshopoch ľudia len neklikajú, ale nakupujú!

prejsť na článok

Ekologické balenie v praxi: Pozrite sa, ako balí 7 úspešných e-shopov

Do čoho balí Econea, Tierra Verde, Notino a 4 ďalšie e-shopy, ktoré sa rozhodli baliť ekologicky?

prejsť na článok

Je ekologické balenie zároveň aj ekonomické?

Je ekologické balenie drahšie? Štúdie naznačujú, že to tak nemusí byť vždy. Pozreli sme sa na náklady spojené s ekologickým balením z pohľadu malých a stredných e-shopov.

prejsť na článok

Majte náklady na obalové materiály pod kontrolou. Ako na to?

Náklady na zabalenie jednej zásielky sa môžu líšiť až o desiatky korún. Zistite, aké sú 3 základné obalové filozofie e-shopov, a vyberte si tú najlepšiu.

prejsť na článok

TVORBA INTERNETOVÉHO OBCHODU

Sme úspešná firma, ktorá pomáha rozvíjať podnikanie na internete stovkám spoločností. Naše riešenie pre tvorbu eshopu sme dlho vyvíjali na základe 6-ročných skúseností s tvorbou eshopov. Vyvinuli sme vlastný admin systém, ktorý je veľmi moderný a intuitív

prejsť na článok

Zuzana Rehák Štefečeková tvorba albumov

Sme veľmi radi že sme pre Zuzanu Rehák Štefečekovú mohly a dokázali zaarchivovať a preniesť do online verzie, články štartovné čísla a celkovo súhrn jej úspechov, ktorých je naozaj mnoho. Prinášame Vám z tejto akcie pár fotiek.

prejsť na článok