TS: Situácia v HORECA sektore je aj naďalej kritická – v gastre a hotelierstve stále chýba viac ako 20-tisíc zamestnancov

Negatívne dopady pandémie na Slovensku naďalej pretrvávajú. Zamestnávatelia v oblasti gastra a hotelierstva združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) aj naďalej hlásia akútny nedostatok kvalifikovaných zamestnancov. Tých podľa odborníkov chýba naprieč ubytovacími a stravovacími zariadeniami na Slovensku až viac ako 20-tisíc. AHRS upozorňuje, že problémom už dávno nie sú platy, ale pretrvávajúci nedostatok pracovnej sily v našej krajine. Z tohto dôvodu asociácia žiada o čo najskoršie prijatie systémových zmien.

prejsť na článok

TS: Situácia v HORECA sektore je aj naďalej kritická – v gastre a hotelierstve stále chýba viac ako 20-tisíc zamestnancov

Negatívne dopady pandémie na Slovensku naďalej pretrvávajú. Zamestnávatelia v oblasti gastra a hotelierstva združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) aj naďalej hlásia akútny nedostatok kvalifikovaných zamestnancov. Tých podľa odborníkov

prejsť na článok

TS: Stratégia rozvoja turizmu v aktuálnom volebnom období – efektívna spolupráca HORECA sektora s vládou je kľúčová

Zamestnávatelia združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) v rámci jesennej HORECA konferencie bilancovali 30 rokov vývoja hotelierstva a gastronómie na Slovensku. V rámci najväčšieho odborného podujatia v segmente diskutovali s vládnymi

prejsť na článok

SET UP THE FUTURE - Jarná HORECA konferencia 2024 prichádza!

HORECA konferencia, najväčšie a najvýznamnejšie odborné podujatie pre profesionálov v oblasti gastra, hotelierstva a cestovného ruchu na Slovensku, je opäť tu!

prejsť na článok

Rekonštrukcia komunikácie k cintorínu

Vrchný list Technická správa Prehľadná situácia Podrobná situácia

prejsť na článok

Sezónna pálenia naďalej pokračuje

Vážení pestovatelia / milí zákazníci, sezóna pálenia ovocia naďalej pokračuje. Ak už máte svoje ovocie vykvasené, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín destilácie. V prípade ak neviete, či je už ovocie vykvasené a vhodné na pálenie, zmeriame zost

prejsť na článok