Tri želania

Zbohatlík si vyšiel na rybačku. Nahodí udicu a čaká. Zrazu mu ryba zaberie, vytiahne ju von a zistí, že chytil zlatú rybku. Chvíľu si ju obzerá a potom ju znudene hodí naspäť do vody. Rybka sa ohradí: - No moment, moment, a čo tri želania? A on hovorí: - No dobre, čo chceš?

prejsť na článok

Želania počas dovolenky

Slovák má len tri želania počas dovolenky: 1. Jemný piesok. 2. Čistá voda. 3. A aby sa miešačka nepokazila...

prejsť na článok

Kríženec

Oznam v rádiu Jerevan: Ruským vedcom sa podarilo skrížiť zlatú rybku so žralokom. Tento vzniknutý jedinec vám splní posledné tri želania.

prejsť na článok

Čarovný deduško

Chytí pán zlatú rybku a rybka ho prosí: - Keď ma pustíš, splním ti tri želania. On ju vypitvá a hovorí: - Máš smolu, rybka, ja som čarovný deduško.

prejsť na článok

Shades of Grey - Päťdesiat odtieňov šedi

So sloganom aspekty Vášho želania vyzýva reklama objavovať skryté strany seba samého - či už ide o novú spodnú bielizeň alebo sa snaží o spoznanie nových erotických hračiek . V každom prípade, film sľubuje početné nahé scény a mnohé erotické experimenty

prejsť na článok

Policajt a zázračná víla

Policajt zastaví motorové vozidlo a za volantom sedí zázračná víla. Tá hovorí policajtovi: - Vidím do tvojej duše, vidím, že si dobrý človek a tak môžeš mať 3 želania. Policajt: - Vodičský, technický a občiansky preukaz si prosím!

prejsť na článok