Treasury špecialista

Do finančného tímu hľadáme inovatívnu a proaktívnu osobnosť, ktorá rada prijíma výzvy a je vo svete financií doma. Čo Ťa u nás čaká?: Evidovanie a aktualizovanie úverov; Otváranie a správa dokumentárnych akreditívov a bankových záruk; Kontrola štyroch očí pri úhradách záväzkov cez multicash a internet banking podľa schváleného plánu úhrad; Pripravovanie dokumentov pre banky; Komunikovanie s bankami a leasingovými spoločnosťami; Predkladanie vyhodnotenia kovenantov podľa úverových zmlúv; Pripravovanie zmlúv (ICO pôžičiek) a ich administrovanie; Výpočet úrok z ICO pôžičiek; Výpočet odmien za ručenie; Vystavovanie, rušenie a administrovanie bankových platobných kariet; Príprava úverových kariet, certifikátov a prehľad ručení a záruk pre CSG; Pomoc pri vytváraní IFRS balíkov; Obchodovanie s bankou na kapitálovom trhu; Archivovanie finančnej dokumentácie; Predkladanie vyhodnotenia kovenantov podľa úverových zmlúv. My Ti za to ponúkneme nasledovné: mzdu adekvátnu Tvojim skúsenostiam, v prípade potreby možnosť home office, flexibilnú pracovnú dobu, sick days, keďže sedavá práca prináša bolesti chrbtice, máš u nás fyzioterapeuta na pracovisku, jazykový kurz, kredit na oddych, skupinový kruhový tréning v super zostave, budeme Ťa samozrejme neustále vzdelávať. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním vysokoškolské II. stupňa Jazykové znalosti Anglický jazyk Mierne pokročilý (B1) Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Príspevok Treasury špecialista je zobrazený ako prvý na MSM GROUP Kariéra.

prejsť na článok

Špecialista optimalizácií procesov

– zavádzanie Six Sigma a Lean nástrojov – optimalizácia výrobných procesov a nákladov – tvorba materiálových tokov – vedenie tímu pri realizácii projektov – reporting manažmentu Príspevok Špecialista optimalizácií procesov zobrazený najskôr NeumannConsult

prejsť na článok

Stanovisko k doterajšiemu postupu riešenia problematiky zdieľania výkonov

k doterajšiemu postupu riešenia problematiky zdieľania výkonov medzi laboratórnou medicínou a klinickou mikrobiológiou. Vážená pani riaditeľka 1. Odbor laboratórna medicína uvedený v prílohe 5 bode 5.1.3 Smernice Európskeho parlamentu a rady 2005/3

prejsť na článok

PPC Špecialista (Facebook)

▪ Pozícia je vhodná pre juniornejšieho PPC špecialistu, ktorý sa chce venovať nastavovaní a realizácii FB kampaní a pracovať pre medzinárodne úspešnú firmu, alebo freelancera, ktorý potrebuje istotu slušného pravidelného príjmu.

prejsť na článok

Aplikačný špecialista (ORACLE)

Pozícia je vhodná pre ľudsky komunikatívneho aplikačného špecialistu, ktorý má skúsenosť najlepšie so správou a údržbou aplikácií postavených na databázach Oracle a baví ho pracovať s dátami (analýzy, reporty, výstupy).

prejsť na článok

PPC Špecialista (AdWords a Facebook)

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho PPC špecialistu z lokálnej onlineovej agentúry, ktorý chce prejsť na vyššiu profesionálnu úroveň a pracovať pre medzinárodne úspešnú firmu, alebo freelancera, ktorý potrebuje istotu slušného pravidelného príjmu.

prejsť na článok