TRAJECTORY PLANNER

TRAJECTORY PLANNER Hexadron team is happy to introduce a tool for easier strategy planning and programming of the FIRST LEGO League robots! TRAJECTORY PLANNER is a free-to-use tool, using which teams can quickly find the right trajectory for their robot. Please note, that the software is still in development and the next big release will be out by the end of 2022. You can access the current version here: mapovac.hexadron.sk The post TRAJECTORY PLANNER appeared first on Hexadron.

  • Web: Hexadron
  • Aktualizované: 3.9.2023
prejsť na článok

Altis Flight Manager

About Specification Views Download Altis Flight Manager Companion application for Altis devices Controlled by your intuitionAll flight properties and graphs are easily accessible. Fast learning curve. View and analyze your flightsIts up to you which

prejsť na článok

Online Media Planner and Buyer

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho online špecialistu (display planning and buying), ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

Media Planner and Buyer

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho Media Plannera Buyera, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry a pracovať pre veľkých zaujímavých klientov.

prejsť na článok

Media Account Manager / Senior Media Planner & Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného Media Plannera Buyera, prípadne pre Account managera s praxou z mediálnej agentúry, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

Aplikácia FiLiP – Financial Life Planner

Swiss Life Select Slovensko spustilo túto aplikáciu v pilotnom režime v roku 2020. Už teraz ponúka veľmi veľa funkcionalít, ktoré pomáhajú klientom pri manažovaní osobných financií a ponúkajú dokonalý prehľad o ich majetku. A nielen to. Nájdete tam toho o

prejsť na článok