Trailer veľkofilmu Twisters tvrdí, že strachu nemáme čeliť, ale sa na ňom zviesť

Pripravte sa na poriadne tornádo A keby len jedno! 18. júla 2024 príde do kín pokračovanie filmu Twister, jedného z najúspešnejších katastrofických trilerov všetkých čias. Novinka ponesie názov Twisters, čo vďaka použitiu anglického množného čísla naznačuje, že sa môžeme tešiť hneď na niekoľko tornád. Nedávno zverejnený trailer potvrdzuje očakávania a sľubuje akciou nabitý letný veľkofilm. V centre pozornosti budú aj tentoraz takzvaní lovci tornád, pôjde však o nové nebojácne postavy. Nemajú strach z obávaného poveternostného fenoménu, naopak – majú s ním bohaté skúsenosti a možno sa im tentoraz podarí otestovať prístroj, ktorým môžu tornádu „zakrútiť krkom“. Aby ho vyskúšali v praxi, budú musieť riskovať vlastné životy vo vťahujúcich víroch tornád, medzi poletujúcimi troskami budov a padajúcimi veternými turbínami O dychvyrážajúce akčné momenty podľa prvých záberov skutočne nebude núdza. V hlavných úlohách sa predstavia herečka Daisy Edgar-Jones, ktorá zažiarila vo filme Kde raky spievajú či v seriáli Normálni ľudia, a jej čoraz populárnejší herecký kolega Glen Powell, aj slovenskému publiku známy z filmov Top Gun: Maverick či Miluje ma, nemiluje ma. Dvojicu budú dopĺňať Anthony Ramos (Transformers: Monštrá sa prebúdzajú), Brandon Perea (Nie, nie), Kiernan Shipka (Sabrinine desivé dobrodružstvá), Sasha Lane (Loki), Maura Tierney (Pohotovosť) či David Corenswet (budúci Superman vo filme Superman: Legacy). Katastrofický triler Twisters, ktorý tvrdí, že strachu nemáme čeliť, ale sa na ňom zviesť, v júli do slovenských kín prinesie distribučná spoločnosť Continental film. ZDROJ: Peter Gašparík The post Trailer veľkofilmu Twisters tvrdí, že strachu nemáme čeliť, ale sa na ňom zviesť appeared first on oKulture.sk.

prejsť na článok

Sledujte první trailer Last Train Home

V noci na pondělí 12. června 2023 byl zveřejněn náš reveal trailer pro připravovanou videohru Last Train Home z produkce Ashborne Games a THQ Nordic. Kromě reveal traileru jsme pro hru připravili celou sérii trailerů, která bude veřejná v průběhu léta

prejsť na článok

✮ Ako sa zbaviť strachu, nervozity a úzkosti

3 totálne mizerné spôsoby, ktorým sa pri riešení vášho stresu, úzkosti či strachu radšej vyhnite Žijeme vo veľmi riskantnom svete, v prostredí, ktoré je plné nebezpečia. Ak sledujete televízne správy alebo čítate dennú tlač, ste vystavený dennej dávke lúp

prejsť na článok

Momentálne nemáme mačiatka

Momentálne nemáme mačiatka. Mačiatka plánujeme mať koncom leta 2022. Bližšie informácie nájdete v sekcii- plány:)

prejsť na článok

Druhá vrstva Bitcoinu má obrovský potenciál, tvrdí Dan Held

Bývalý bitcoinový maximalista Dan Held sa stal hlasným podporovateľom riešení na druhej bitcoinovej (BTC) vrstve. The post Druhá vrstva Bitcoinu má obrovský potenciál, tvrdí Dan Held appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Najbližší halving Bitcoinu bude najvplyvnejší v histórii, tvrdí Bitwise

Bitwise očakáva búrlivý býčí trh s Bitcoinom, pričom aprílový halving bude podľa jej názoru najsilnejším katalyzátorom. The post Najbližší halving Bitcoinu bude najvplyvnejší v histórii, tvrdí Bitwise appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok