Tour de Corse Sardegna, alebo Korzika a Sardínia za 3 týždne

Blížil sa čas dovoleniek a my sme sa nezamýšľali, čo spáchame toto leto, nakoľko kde a kedy pôjdeme riešime na poslednú chvíľu. V auguste, keď už väčšina ľudí mala po dovolenke, sme vymysleli že by sme mohli ísť na korzikcko The post Tour de Corse Sardegna, alebo Korzika a Sardínia za 3 týždne appeared first on HD Home.

prejsť na článok

16:30 Pred bojmi o Mosul utieklo za posledné tri týždne zo svojich domovov vyše 41-tisíc Iračanov....

16:30 Pred bojmi o Mosul utieklo za posledné tri týždne zo svojich domovov vyše 41-tisíc Iračanov. Boje o druhé najväčšie mesto v Iraku trvajú od polovice októbra a len od začiatku tohto týždňa pribudlo medzi utečencami 7000 ľudí. (iom)

prejsť na článok

Som otvorený ideám o budúcnosti Korziky, tvrdí Macron. Na ostrove funguje silné hnutie za nezávislosť

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v piatok vyhlásil, že nemá "žiadne tabu", pokiaľ ide o reformu štatútu Korziky – ostrova v Stredozemnom mori, ktorý je súčasťou Francúzska, ale kde pretrváva silné hnutie za nezávislosť. Správa pochádza z agentúry AFP.

prejsť na článok

Súťaž o poukážku v hodnote 100 EUR na nákup v eshop.skoda-auto.sk

Miluješ cyklistiku, bicykluješ a láka ťa atmosféra pretekov Škoda Bike Open Tour? Potom je táto súťaž pre teba! ilustračné foto:  expres.sk Text organizátora súťaže: Po výzve moderátorov sa prihlás do súťaže prostredníctvom SMS na číslo 0905 612 612.

prejsť na článok

Napísali o nás

Slovensko zažíva veľmi smutné časy. Na kovid zomiera priemerne sto ľudí denne, čo je v prepočte na počet obyvateľov najviac na svete. Keď sa to tak vezme, každý mesiac akoby sa vyľudnili dve väčšie slovenské dediny. Pohrebné služby nestíhajú pochovávať. N

prejsť na článok

Prémiový iPhone 15 Pro Max kapacitou batérie pravdepodobne neohúri, naznačujú najnovšie úniky

Za približne dva týždne spoločnosť Apple odhalí novú radu iPhone 15, no už teraz sa objavujú informácie o tom, čo budú tieto smartfóny obsahovať.   Ak sledujete novinky z tejto oblasti, určite ste sa stretli aj s dobrými aj so zlými správami. Na jednu str

prejsť na článok