Toto je náš svet Captain Fantastic

Film Captain Fantastic alebo poslovenčený Toto je náš svet pochádza z roku 2016.  Takže čerstvá filmová novinka ktorá nedávno obletela kiná a už sa o nej hodne píše. Väčšinou teda v tom pozitívnom. Film rozpráva príbeh jednej rodiny ktorá sa rozhodla opustiť civilizáciu a žiť v prírode, ďaleko od všetkých nástrah kapitalizmu. Samozrejme život v divočine a výchova zanechali na deťoch svoje stopy. Zlom nastáva keď v nemocnici umrie matka tejto živočíšnej famílie a na jej pohreb sa autobusom vypraví celá rodina počítaj otec Ben (Viggo Mortensen) a 6 detí. Od tejto chvíľe je to stret civilizácií ktorý prináša zaujímavé momenty. Film Toto je náš svet je psychologickou drámou v komediálnom šate. Pri tomto snímku ale niekedy neviete na akú strunu presne tvorcovia mieria. A film tým hodne trpí. Postavy sa počas deja málo vyvýjajú a nikto z nich vám akosi neprirastie k srdcu. Ani ten samotný príbeh nie je akosi presvedčivý aj keď sa o to hodne snaží. Celkový dojem teda mohol byť podstatne lepší. V závere filmu už vlastne ani neviete či s Benom a jeho rodinou sympatizujete alebo ich ľutujete. Ani ste sa moc nezasmiali a tiež ste si nepoplakali. Napriek všetkému však sa bavíme o pozerateľnom kúsku. Na piatkový večer sa film Toto je náš svet určite hodí ako oddychovka. Ak by som mal dať percentá tak za mňa takých 70%. Príspevok Toto je náš svet Captain Fantastic zobrazený najskôr Led Zeppelin.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on PRO ENG.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on .

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on IT Advice s.r.o..

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on morisbarber.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on K-MALL.

prejsť na článok