TOP 5 tipov na kvalitné gumáky do záhrady

S príchodom teplého počasia prichádzajú aj práce v záhradách a na chalupách. K povinnej výbave okrem motyky či lopaty patrí aj kvalitná pracovná obuv. Dnes sa prezrieme 5 tipov na kvalitné gumáky ideálne do záhrady.

prejsť na článok

Gumáky Dunlop Purofort Thermo+: Jedny z najlepších gumákov (RECENZIA)

Nájsť na dnešnom trhu skutočne kvalitné gumáky je veľmi náročné. Dnes, keď všetci predávajú všetko a gumáky nájdeme aj v supermarkete vedľa potravín, je hľadanie kvality náročnejšie. Prečo tak odvážne tvrdíme, že Dunlopy patria medzi najlepšie gumáky?

prejsť na článok

Ako vybrať gumáky Dunlop? Aktualizované 2024

Gumáky Dunlop patria medzi svetovo najkvalitnejšie gumáky. 100 ročné know-how a unikátne materiály robia z tejto značky skutočne svetového hráča. Za kvalitou Dunlop však stojí aj výroba v Európe a cit pre detail. Spoznajte ponuku kvalitných gumákov a spra

prejsť na článok

Gumáky Dunlop: Aký je rozdiel medzi modelom Pricemastor a Universal?

Pracovné gumáky Dunlop postupne rozširujeme na kompletnú ponuku. Základná rada bez bezpečnostnej špičky však obsahuje modely, ktoré sú navzájom veľmi podobné, no rozdeľuje ich cena a mierne aj dizajn. Na tieto modely, Pricemastor a Universal, sme sa pozre

prejsť na článok

Gumáky Dunlop: Aký je rozdiel medzi strihom Classic Fit a Sneaker Fit?

Nové verzie gumákov Dunlop, predovšetkým Dunlop Fieldpro Thermo+, získali okrem množstva iných benefitov aj nový strih. Gumáky sú užšie a lepšie sedia na nohe. Čo znamená Sneaker Fit a aký je rozdiel medzi klasickým strihom?

prejsť na článok

HURÁ DO ZÁHRADY

Prezrite si diel relácie Hurá do záhrady na RTVS, kde sme mali aj my svoj príspevok. Hurá do záhrady vydanie 6.9.2020 Video: Príspevok HURÁ DO ZÁHRADY zobrazený najskôr Compass bazény.

prejsť na článok