Top 5 Plus Size značky, ktoré prinášajú revolúciu v móde

Top 5 Plus Size značky, ktoré prinášajú revolúciu v móde28. jún 2023 #Fashion Len málo návrhárov vytváralo oblečenie pre celú škálu veľkostného spektra; ešte menej ich bolo určených výlučne pre väčšie veľkosti. Dnešný módny priemysel nie je úplne rovnocenný, ale rozhodne sa zlepšil: V súčasnosti viac značiek ako kedykoľvek predtým ponúka oblečenie plus-size alebo robí prvé kroky v tejto kategórii. A čo je ešte lepšie? Navrhujú viac než len základné oblečenie. Nasledujúci zoznam najlepších online obchodov, ponúka oblečenie na každú príležitosť a má skvelé recenzie. Mara Hoffman Mara Hoffman je ekologicky zmýšľajúca návrhárka, ktorej kúsky sú ideálne na letné dovolenky najviac nás zaujali jej plavky! Modely sú vyrobené z kvalitných materiálov, vďaka čomu, vám vydržia niekoľko sezón.  zdroj & zdroj  Ganni Štýly, vďaka ktorým sa Ganni stala najznámejšou značkou na Týždni módy v Kodani, sú od roku 2021 konečne dostupné aj v plusových veľkostiach. Veľkou výhodou je garancia zodpovedne získaných materiálov a výroby modelov.  zdroj La Ligne Nikde inde ako v La Ligne nenájdete klasické svetre všetkých strihov a farieb. Túto značku sme si obľúbili najmä pre jej početné prevedenia klasických prúžkovaných modelov.  zdroj Tanya Taylor Tanya Taylorová strávila posledné desaťročie zdokonaľovaním denných šiat. Hoci ju mnohí zákazníci poznajú vďaka šatám Blair s volánovými rukávmi v rôznych ručne maľovaných odtieňoch, mali by sa zoznámiť aj so štruktúrovanejšími kúskami vhodné do práce.  zdroj Good American Hrdinským produktom Good American je džínsovina vyrobená na mieru, ktorá vám padne ako uliata, a to vo vysoko elastickom, stredne elastickom a nesterilnom prevedení.  zdroj < späťShare this...FacebookPinterestTwitterLinkedin Hodnotenie článku: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it. #FashionFilmová Barbie prišla do kín vo veľkom štýle! #BeautyTOP 3 kozmetické trendy, ktoré si nesmiete nechať ujsť! #FashionTOP 3 trendy leta 2023Načítať dalšie Príspevok Top 5 Plus Size značky, ktoré prinášajú revolúciu v móde zobrazený najskôr TV fashion.

prejsť na článok

Akreditované školenie THERMOSOLAR

/*! elementor - v3.16.0 - 14-09-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .e

prejsť na článok

Prečo Larens? Čo stojí za úspechom Larens produktov?

Všetky Larens produkty predstavujú unikátne spojenie úspechov vedy a múdrosti prírody. Ich zloženie a výrobné procesy sa dajú považovať za revolúciu vo svete kozmetiky.

prejsť na článok

Výsledky detského atletického štvorboja s gepardom 2. kolo

Včerajšia súťaž (5.10.2018) detský atletický štvorboj s gepardom druhé kolo, prebiehala pokojne, bez komplikácií a v športovom duchu. Počasie nám vyšlo, fúkal slabý vietor, ale bol to pekný jesenný deň. K športu netreba veľa, stačí trochu vôle, času, ale

prejsť na článok

Ktoré značky sú trendy toto leto

Letná sezóna sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj nové trendy, ktoré ovládnu leto. Prémiové značky ako Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein či Michael Kors ovládli túto jar a toto leto bude rozhodne patriť týmto skvelým značkám.

prejsť na článok

Michael Kors – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto značke!

Dnešný svet je plný inovácií a výnimkou nie sú ani celosvetovo známe módne značky. Neustále sa dostávajú do popredia a ľudia ich zbožňujú. Samozrejme, každý človek preferuje iné značky a záleží aj od výsledných produktov, ktoré daná organizácia ponúka.

prejsť na článok