Tlačové systémy Edding sú teraz ihneď k dispozícii

Dobrá správa, od teraz sme oficiálny predajcovia tlačových systémov Edding! Edding 12 a 25 Vám vieme poskytnúť ako integračné zariadenie aj ako ručnú tlačiareň. Extrémne robustné zariadenia sú vhodné takmer pre každú aplikáciu, pretože sú k dispozícii kartuše pre savé aj nesavé povrchy. The post Tlačové systémy Edding sú teraz ihneď k dispozícii appeared first on IBL PTS k.s Priemyselná označovacia technika.

prejsť na článok

Všetko o papieri I. Papier a tlačové médiá

The post Všetko o papieri I. Papier a tlačové médiá appeared first on Biznis IT.

prejsť na článok

Prijmeme ihneď strážnika

Prijmeme ihneď strážnika na výpomoc do supermarketu JEDNOTA v Šuranoch a Leviciach. Podmienkou je preukaz odbornej spôsobilosti, zdravotná spôsobilosť, bezúhonnosť a spoľahlivosť podľa zákona o súkromnej bezpečnosti. Nástup ihneď. V prípade záujmu volajte

prejsť na článok

Track systémy – Ideálne riešenie osvetelnia nie len pre developerské projekty

Track lištové systémy sú neuveriteľne všestranná a flexibilná možnosť osvetlenia vášho domova či komerčných a administratívnych priestorov. Taktiež je to veľmi praktická záležitosť, ktorá sa využíva najmä v developerských projektoch či priestoroch kde z j

prejsť na článok

Čo je to skúšobný tlač a prečo je dôležitý?

Ak máte firmu alebo sa nejakým spôsobom podieľate na tvorbe marketingových materiálov, pravdepodobne ste sa už stretli s pojmom skúšobná tlač . Čo to však vlastne znamená? A prečo je pre vaše tlačové projekty taká dôležitá?

prejsť na článok

ADS automatické dverové systémy

Na stránky bola pridaná fima ADS - automatické dverové systémy Žilina, ktorá ponúka dodávku a montáž sekcionálych a rolovacích dverí, automatických posúvnych dverí, automatov pre otváranie posúvnych a krídlových brán, parkovacích rámp a zábran.

prejsť na článok