Tisíce ľudí uväznených na festivale. Nepriaznivé počasie si vyžiadalo jednu obeť

Tisíce ľudí cestujú každoročne na festival Burning Man v americkom štáte Nevada. Areál, kde sa podujatie vždy koná, sa v dôsledku silných dažďov topil v bahne. Nepriaznivé počasie si vyžiadalo jednu obeť. 

prejsť na článok

Dopravná nehoda v Senci si vyžiadala jednu obeť

K dopravnej nehode došlo v stredu krátko pred 14.00 h. Na Pezinskej ulici do seba narazili tri motorové vozidlá.

prejsť na článok

Juh Taiwanu zasiahol tajfún Haikui. Tisíce ľudí museli evakuovať

Zrušené vnútroštátne lety a tisíce evakuovaných obyvateľov. Takto to momentálne vyzerá na Taiwane, ktorým prechádza tajfún Haikui.

prejsť na článok

FOTO: Po povodniach v Alpách Dunaj v Bratislave dosiahol 1. povodňový stupeň

Európu zovrelo mimoriadne nepriaznivé počasie. Početné búrky vo viacerých krajinách spôsobili obrovské škody. Doslova vidieť to môžeme aj na Slovensku, najmä teda v Bratislave. Dunaj totiž vystúpil na 1. stupeň povodňovej aktivity.

prejsť na článok

Úroda hrozna bude tento rok nižšia až o 40 %. Spôsobilo to minuloročné sucho

Pre tých, ktorí si radi pochutnajú na dobrom víne, nemáme dobrú správu. Nepriaznivé počasie ešte z minulého roka spôsobí, že úroda hrozna bude tento rok výrazne nižšia. Dobrou správou je, že kvalita by mala byť naďalej vysoká.

prejsť na článok

Odštartovalo slnečné a stabilné počasie. Pozrite si, dokedy takéto počasie vydrží

Na našom území odštartovalo slnečné a zároveň aj teplé počasie, ktoré na našom území pobudne niekoľko dní. Podľa aktuálnych prognóz nás po niekoľkých mesiacoch čaká na mnoho dní konečne ustálené počasie, ktoré sa môže zmeniť až v druhej polovici tohto mes

prejsť na článok