Tipy a triky na perimetrickú ochranu

Tipy a triky na perimetrickú ochranu Predstavujeme najnovšie inovácie v oblasti vysoko presnej perimetrickej ochrany. Táto technológia vylepšuje funkcie detekcie narušenia definovaného priestoru tým, že obsahuje objektový filter, vysoko presný spôsob rozlíšenia medzi ľuďmi a vozidlami. Predmety, ktoré prechádzajú definovanou čiarou, možno klasifikovať ako ľudské alebo motorové vozidlá, čo uľahčuje vyhľadávanie nehôd a umožňuje nastavenie výstrah pre konkrétne typy narušenia. Výber vhodného miesta inštalácie Miesto inštalácie by malo poskytovať veľké zorné pole v otvorenom priestore bez drastických zmien svetelných podmienok. Scéna by mala byť bez vizuálnych rozptylov a často sa pohybujúcich objektov. Nemala by obsahovať veľké prekážky v okolí cieľovej oblasti, ktoré môžu blokovať výhľad na potencionálnych narušiteľov. Miesta s jasne definovanými hranicami sú ideálne na inštaláciu. Absencia fyzickej bariéry však nebráni schopnosti chrániť definovaný obvod. Obvodová ochrana sa môže použiť na detekciu ľudí padajúcich do vodných plôch alebo votrelcov na strechách. Filter objektov dokáže rýchlo rozlíšiť jazdu autom po chodníku alebo ľudí, ktorí kráčajú po diaľnici. Výber správneho typu inštalácie Vhodný typ inštalácie je tiež nevyhnutný pre úspešnú perimetrickú ochranu. Kamery by mali byť inštalované vo výške, kolmo na monitorovanú oblasť. Odporúčaná inštalačná výška je vyššia ako 3 metre a maximálna výška sa pri rôznych šošovkách líši. Odporúčaný uhol inštalácie je 0 ° ~ 45 °. Zvážte, ako bude scéna vyzerať v noci. Ak bude kamera zachytávať svetlomety vozidla priamo, drastická zmena svetelných podmienok bude mať negatívny vplyv na výkon detekcie. Ak okolité svetlo nie je dostatočne jasné, môže to ovplyvniť presnosť detekcie. Stanislav Zuzčák Používanie správneho objektívu Najnovšie kamery spoločnosti Dahua s nástrojom Analytics+ umožňujú používateľom vybrať si okrem ochrany obvodu aj jedno z niekoľkých pokročilých analytických nástrojov ako počítanie osôb, tepelné mapy na vizualizáciu pohybu alebo rozpoznávanie tváre. Kontaktujte nás Príspevok Tipy a triky na perimetrickú ochranu je zobrazený ako prvý na Arm-Tech.

prejsť na článok

TIPY A TRIKY ,,Čarovná klávesa F11 k zdieľaniu obrazovky počas výučby

Ak prezentujete v učebni alebo zdieľate online prenosom učivo z akejkoľvek výučbovej aplikácie eAutoškoly, istotne vám príde vhod režim na celú obrazovku (tzv. FULL SCREEN) v tomto režime sa výučbová aplikácia roztiahne na celú obrazovku a všetky ostatné

prejsť na článok

Žehlenie Tipy a triky, ktoré vám ušetria čas

Čaká na vás veľká hŕba oblečenia, ktoré je potrebné vyžehliť a vám sa z toho točí hlava? Pri výbere správnej žehliacej techniky sa vám vznášajú otázniky nad hlavou? Poradíme vám, ako ušetriť čas pri žehlení výberom správnych žehliacich systémov. Žehlenie

prejsť na článok

Usmernenie Úradu na ochranu osobných údajov SR

Úrad na ochranu OU usporiadal workshop, ktorý sa týkal aj otázokkamerového systémua záznamov z kontrolnej činnosti.V súčasnosti 1/3 kontrol tvoria [] The post Usmernenie Úradu na ochranu osobných údajov SR appeared first on EMM.

prejsť na článok

Belgický úrad pre ochranu údajov udelil vysokú pokutu

Kedy musí mať Prevádzkovateľ vymenovanú zodpovednú osobu za ochranu osobných údajov? Podľa článku 37 odsek 1 Nariadenia (EÚ) 2016/679 (ďalej [] The post Belgický úrad pre ochranu údajov udelil vysokú pokutu appeared first on EMM.

prejsť na článok

Halloween-ske udržateľné triky

Prečítajte si pár udržateľných Halloweenskych trikov, ktoré sa zídu každému strašidielku. 

prejsť na článok