Testujte našu kozmetiku ZADARMO

Chcete testovať našu kozmetiku? Máte jedinečnú príležitosť testovať kozmetiku každý mesiac. Stačí sa pridať do našej FB skupiny.

prejsť na článok

Prírodnú kozmetiku Lavera používajú aj svetové celebrity

Skúsili ste už používať prírodnú kozmetiku? Mnohé svetové osobnosti, herečky a herci s obľubou používajú, alebo používali popredné značky prírodnej kozmetiky.

prejsť na článok

Kozmetika NovaRoyal ma ani tentokrát nesklamala

Silvia, 45 výsluhová dôchodkyňa Momentálne som vo veku, keď sa žena musí viac starať o svoju pokožku. Ja som na tej svojej vďaka olejovému séru zaznamenala iba pozitívnu zmenu. Moja pokožka bola krásne vypnutá, vyhladená a vyzerala mladšie, čo si všimlo a

prejsť na článok

VIANOČNÉ 2 + 1 ZADARMO

Vianočná ponuka 2 + 1 ZADARMO na celý sortiment kozmetiky A-DERMA AVENE BIODERMA CERAVE DUCRAY EUCERIN KLORANE LA ROCHE POSAY MUSTELA NUXE Váš LA tím Príspevok VIANOČNÉ 2 + 1 ZADARMO zobrazený najskôr Lekáreň Actis Hlohovec.

prejsť na článok

LA ROCHE POSAY 2 + 1 ZADARMO

LRP 2 + 1 ZADARMO platí do 15. decembra 2023 Váš LA tím Príspevok LA ROCHE POSAY 2 + 1 ZADARMO zobrazený najskôr Lekáreň Actis Hlohovec.

prejsť na článok

Krém sa krásne vstrebe a zanechá prijemnú a vyživenú pleť

Zuzana, 40 podnikateľka Krém splnil moje očakávania a aj to, čo sľuboval. Krásnu, vyživenú, hydratovanú a napnutú pleť bez zbytočného mastenia. Moja pleť sa po používaní tohto krému dostala do naozaj výbornej kondície. Ako ste boli spokojná s testovaným

prejsť na článok